Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

EUREX - Euro trhy FESX, FDAX

Doporučené příspěvky

Ahoj všichni, dnes jeden vstup Long v 11.00 po proražení TL.Trh i přes mírné indicie dalšího růstu zlenivěl a stagnoval. Nakonec ryhlý výstup na BE ve chvíli,kdy se vrchol očividně zakulatil,což mě varovalo před možným klesajícím trendem. Dobře jsem udělal,poněvadž ceny klesly o 15b dolů a můj dnešní SL 10 by padnul. Po té jsem opustil platformu a šel za sportem,takže hodinový strmý up mne minul :) Tomas

10804

Sdílet pomocí služby

Ahojte,

dnesne ranne spravy pohli FESX pekne dole. Trocha som ten trh sledoval a musim konstatovat, ze spravy lamu vsetky ST, CG a proste vsetko co im stoji v ceste. Pekna demonstracia davovej psychozy, ked vsetci predavaju osto-sest.

Som zvedavy, kde sa to zastavi a nastane novy up-trend ? :) Ja si myslim, ze to bude niekde okolo 2910 (+/-) 3 ticky.

alebo sa mylim? :)

Vasto

Sdílet pomocí služby

Ahojte,

chcem sa este opytat otazku mimo trhov.
Skor technicku.
V ninjovi si zakraslim ST, TL ciary a pripadne nejake texty. Neviem ako si to mam ulozit, lebo ked graf zavriem a opat otvorim ciary su prec a ja musim znova spatne analyzovat a zakraslovat (nie ze by ta analyza nebola fajn, ale prdsa).
Neviete mi niekto poradit ako mam v ninjovi ulozit graf s tymito mojimi poznamkami (prip. link, kde by som to mohol vycitat)?

dakujem

Vasto

PS: ak by niekto mal nieco k predch. prispevku, budem rad, ak sa podelite aj vy o svoj nazor :).

Sdílet pomocí služby

Vasto

Pokud chces zachovat kresby v grafech,jak píšeš, musíš uložit tzv.workspace.
Když končíš ninju v control center,file,exit,Ninja ti nabízí jestli chceš uložit toto Workspace bud jako default nebo jiné,pokud je tam máš už zadané.

Nebo najeď v control center na file,workspace a klikni na save workspace as,kde zadáš název pod jakým to chceš mít.

K tomu předchozímu příspěvku ani není co dodat.Hranice ST 2910 je pro toto dopoledne víceméně platná,tak uvidíme jestli se ceny vrátí zpátky do kanálu.Každopádně ve 14.30 ovlivní celý trh několik důležitých reportů,takže může býti veselo.:)

Tomas

Sdílet pomocí služby

Ahojte,

tak som to pochopil. Ja som stale zatvaral graf pred tym ako som zatvaral ninju :), preto mi tam nikdy nic neostalo.
Uz som na to kapol :). Dakujem za nakopnutie :). Stacilo sa zamysliet :).

to stomas a mozno gladiator:
Prikladam screen z fxfactory. Mal si na mysli tie reporty v cervenom ramiku? Aj napriek tomu, ze sa netykaju EUR? Ale USD ovplyvnuje EUR? Chapem to spravne?

Vdaka

Vasto

Sdílet pomocí služby

Ahoj Vasto,

už som viackrát písal tip na CI komodity kde sa môžeš zaregistrovat a budeš mať všetky reporty v slovenčine aj s pokecom okolo toho vrátane správ ktoré nezobrazuje Forexfactory. Je to pohodlné a okrem toho máš tam aj všeobecné analýzy trhu.
Ked si budeš istý odhadmi ST urovní tak tam umiestnuj čakačku do protitrendu s malým SL , z dlhodobého hladiska sa to opalí aj napriek tomu že rozbehnutý trend ti občas vyberie SL.

Gladiator028

Sdílet pomocí služby

Ahojte,

budem mudry a skusim napisat ako to vidim ja :). Upozornujem, ze ide iba o domnienku.

Insidery vedia (nakoniec, ako aj my vsetci), ze o 14:30 je vyhlasenie sprav. Predpokladaju, ze ich dopad bude podobny ako ranne spravy v GER. Vyhnali tak cenu umelo hore s domnenim/vedomim, ze po prerazeni vcerajsieho high, je tam hore nahromadenych vela prikazov na buy (oni predali) a teraz ticho sedia v short poziciach a cakaju az sa to cele zacne a budu mat brutalne zisky.

Alebo sa myslim? (uvidime) (gladiator?)

Vasto

Sdílet pomocí služby

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...