Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

EUREX - Euro trhy FESX, FDAX

Doporučené příspěvky

ahoj, také já trošku přispěju,i když už jde o včerejší záležitost. stomas: trošku tě obdivuji,dnešní dopoledne mi bylo taky jasné,ale já mám stále nějak problém pochopit,že cena může stále vytvářet nové a nové high nebo low,prostě pokud tam cena ještě nebyla,nevěřím,že tam jít může (td)

10739

Sdílet pomocí služby

šimi

PA se věnuji velice krátce,cca od září.
Necítím se na Live zatím,ale pokud by mi paper řekněme po měsíci až dvou vyšel nějak slušně,myslím s malým ziskem nebo alespoň bez ztráty,tak začnu o Live vážně uvažovat.Před tím jsem testoval FinWin a Gladiátorove vlákno jen letmo pročítal.Postupem času jsem k tomuto způsobu obchodování tíhnul víc a víc,nic proti FinWin,je to systém určitě skvělý a oběma pánům tohoto bohulibého serveru patří velké dík,ale intuitivně jsem se k PA v podání dobrého člověka
Gladiatora stále vracel.Teď věřím,že by to mohlo být to pravé.

Můžu se zeptat,jak dlouho jedeš Live a hlavně,jak zvládáš psychologii,protože věřím,že to bude tvrdý oříšek

Tomas

Sdílet pomocí služby

stomas

Live jedu cca pul roku ale velmi opatrne porad 0-2 obchody denne a jenom kdyz mam na to cely den cas volny...nikam nespecham..a abych po dobrem obchodu si moc nemyslel atak. a i hodne diky tomu myslim, mi jde ucet sice pomalu ale spravnym smerem. Psychologie noo, jsem impulsivni,takze bylo to tak ze jsem rval na monitor pres cely barak nahoruuu doluuu atd..jsem ty emoce vypoustel a nedusil vsobe:) cim vice casu..., tim vic me to rvani a stresy prestavaly bavit. ted uz sedim,cucim,tlacim to ocima nekdy, -ale stres tam porad nejaky je.to je jasne. ten bude do doby nez nas jen trading bude uz nejakou dobu krasne zivit :)

Sdílet pomocí služby

stomas :

Ten nepochopitelny pad 13.10. bol podla mna zapricineny otvorenim US trhov o 15.30 hod. a padom financneho sektora, najme na zaklade znizenia ratingu na akcie Goldman Sachs . Nakolko FESX a FDAX v urcitych dobach kopiruju ameriku - najme pri otvoreni o 15.30, padalo to aj tu.
Ak si zoberies do uvahy aj fakt ,ze v ten den boli zverejnene horsie cisla ZEW nalady EU a najme Nemecka , korekcia bola na svete.

Sdílet pomocí služby

Ahoj Šimi, ...myši už odišli a grafy sa už tvária normálne... ;) Pridávam screen s kanálmi ako fungujú tak si to pozri a uplatnuj v praxi , môžeš sa nich spoĺahnúť a po nejakom čase prídeš na to, že pohyb trhu nie je náhodný a má presne stanovené mantinely ktoré fungujú.Staré kanály maju priamy dopad na další pohyb trhu v dannom smere hoci sa to spočiatku nezdá preto je dobre ma ich zaznačené tak ako aj ST linky ktoré tahame z minulosti do buducnosti. Je to len návod ako treba pozerat na trh, inak je to velmi rozsiahla záležitosť ktorá potrebuje čas. Gladiator028

10749

Sdílet pomocí služby

ufonik

Ten Zew report vyšel už v 11 dopoledne a nejdříve následoval růst,tak nevím.
O ratingu GS jsem nevěděl vůbec ,protože na Forexfactory.com nebylo nic.Tak nějak počítám s tím,že fundamenty
mě občas překvapí,když to nebudu poctivě sledovat a to je samo o sobě speciální disciplína :)

Dík za reakci

Tomas

Sdílet pomocí služby

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...