Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

stomas
ještě ke tvému včerejšímu shortu,uvažoval jsem a samozřejmě i dopadl stejně jako ty,dlouhodobé high mě odradilo od long spekulací a prodal jsem přesně na stejném místě jako ty :)
Jako bych slyšel Rosse - obchodovali jste,co jste si mysleli,ne to,co jste viděli............

Odesláno

Ahojte,

v podstate som chcel pocut, to co napisal Gladiator :).

len taka podotazka. mas(te) ten pravy stlpec vypnuty alebo zapnuty. mna trocha rusi a niekedy zvadza k debilnym vstupom. davova psychoza je skratka sila :).

vasto

Odesláno

jisrael

asi nás bude více :)
nicméně nemyslím,že by šlo o zcela lichou úvahu..spíše jako ponaučení pro příště platí,že v
trhu jako byl včera je třeba dát longu více času a na short si počkat...:)

Tomas

Odesláno

All dnes Long na spodní hranici Range,PT umístěn na CC..z počátku šel trh "správným"směrem,ale 4b pod CC se otočil proti a vykopnul mě na SL 2b pod včerejším Low což znamená - 50eur dnes..velice rychlý sešup dolů,což mě překvapilo,poněvadž jsem v reportu z http://www.forexfactory.com/calendar.php nic zásadního nevysledoval...jestli k tomu dnešním pádu má někdo nějaké vysvětlení,děkuji za ně..:) Za jakýkoliv kritický postřeh k dnešnímu vstupu budu vděčný Hezký den všem Tomas

10709

Odesláno

Zdravím, tak dneska jsem fdax viděla takto, ale nevím jeslti správně. Poprosím zase zkušenější, jestli by mohli zkritizovat..? Pokud to mám správně, což právě nevím, tak jsem stejně to proražený do shortu nevzal :-( Díky

10710

Odesláno

Ahojte, prispejem aj ja svojou troskou. Vidim to tak, ze cena by sa mohla pohybovat v CG medzi 2853 a 2902. Po vyskoceni z tychto mantinelov vstup na danu stranu, PT vyznacene na screene. SL 5 tickov, co dava RRR 1:4. PT by sa mohlo v pripade Long umiestnit az na 2919, co poviete? Tak ci tak dnes uz je vela hodin, uvidime aka bude situacia pri zajtrajsom open. Prosim o kritiku :D Rad by som podakoval Gladiatorovi za skvele vlakno, este stale sa nim prekusavam. (tu)

10719

Odesláno

Ahoj Gladiator

Takto zakreslit ten modry kanal by me nenapadl ani nahodou :S Můžeš prosim trochu vysvetlit proc zrovna tak jsi ho zakreslil? vlajku jsem tam taky koumal pri obchodovani , ale nelibila se mi tak jsem se sni ani nezabyval.

Děkuji

Odesláno

Šimi,

nič nie je náhoda a pohyb trhu už vôbec nie. Trh sa hýbe presne stanovenými pravidlami-bodmi len ich treba správne identifikovať v tomto prípade šlo o jasný kanál z minulosti. Sú aj oveĺa skrytejšie signály s väčším významom , neskôr niečo pridám tera idem na pivo.... ;)

Gladiator028

Odesláno

šimi,
short jsem sell čekačkou zobchodoval přesně jako ty,ale před tím jsem ještě vzal druhé odražení od ST na 2900 (nedokážu posoudit,zdali to bylo riskantní nebo,ale vyšlo to),v obou případech PT 150,-
teď jsem na jiném compu,zítra přidám screen
jirka

Odesláno

Zdravím všechny, dnes první Long vstup v 10:56...proražení CG,rostoucí volume,cena nakonec velice rychle překonala předvčerejší High. O profit jsem se připravil svou nemotorností v zacházení se stop příkazem,který jsem sice nastavil na 2920 a NT mi ho takto i eviduje,ale zničeho nic mě exekuovala na BE 2914 ven z trhu.Slippage 6b bych nečekal ani ve snu. Přikládám screen z evidence orders a executions,kde je to hezky vidět. Samotný výběr příkazů je taky alchymie )) Tomas

10736

10737

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...