Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

EUREX - Euro trhy FESX, FDAX

Doporučené příspěvky

Šimi,

maš to OK, ale na tie vstupy nad CC by som si dal pozor, minule som o tom písal, že vstupy nad CC je možné riešiť len ak na to máme vážny dôvod ktorý nám napovedá o možnom dlhšom pohybe. V tvojom screene je CC vrámci užšieho CG a v prípade odrazu od horenej hranice CG nemáš priestor na zisk , alebo aspoň BE. V prvom prípade to vyšlo , ale väčšinou je cena odrazená späť. Vstupy si plánuj na spodej hranici CG/Range do Longu a naopak do shortu, skrátka nenahánaj signál, počkaj kým príde k tebe sám.

Gladiator028

Sdílet pomocí služby

Zdravim vsechny, cena se uz od vcerejska odrazela od hranice Range,coz nam dnes rano 9-9.30 nabidlo dva vstupy na samotne hranici range s potencialem rustu/poklesu k CC...bohuzel jsem se vlastni vinou dostavil k PC pozdeji nez by bylo zapotrebi a musel jsem si pockat na stejnou prilezitost po 14.15...vstoupil jsem zbytecne brzy,protoze nedockavost byla velka :)..vyvoj sel vicemene podle planu...cena sla nejdrive proti,takze jsem posunul SL az na 9b...radost jsem z toho sice nemel,ale blizici se report daval velkou sanci na zmenu k rustu a proto jsem vydrzel,coz se ukazalo jako spravne... vlastni nepozornosti nad posouvanym SL jsem dosahl jeho zasazeni,coz me na jedne strane nastvalo nicmene trh sel nakonec podle puvodniho planu az k nastavenemu PT a to me zase potesilo..vysledek je tedy -15 eur i s komisema. Za kazdy komentar predem dekuji Hezky vikend Tomas

10644

Sdílet pomocí služby

Je zajimave jak mame kazdy jinak nakreslene ty CG a SR. Posilam jak to vidim, dnes jsem stal stranou, ale vahal jsem o vstupu jak ma simi, ale vadila mi tam ta ranni korekce na 2858 tak jsem cekal co z toho bude. Celkove se mi to ted jevi hodne neprehledne, je tam hodne SR, kde na kazdem TF je videt jina a dava smysl :S Jake SR tam vidi Gladiator? Diky. R.

10646

Sdílet pomocí služby

Ahojte, nekomentujem Vaše screeny lebo nieje čo, už ste na profi ceste..... ;) Dnes bol ťažký trh a vyžadoval si viac času na identifikáciu vstupu, v podstate trebalo počkať na kontakt s hlavnými ST urovnami . Bolo zrejme že trh je klesajuci , ale klučovu informáciu nám dalo až prerazenie kanála a odrazenie od ST úrovne späť do CG ked sa dalo uvažovat o krátkodobom vstupe do longu v rámci CG, alebo od horenej hranice do Shortu. V takomto prípade sa spoliehajte len na hlavné ST urovne a medziúrovne s nižších Tf treba ignorovať. Urovne si vytiahnite z vyššieho Tf a to berte ako jedinu/jediné platné levely neprepinajte na nižšie Tf lebo Vás to môže zbytočne zatiahnuť do obchodu ktorý nemusí dopadnúť dobre. Gladiator028

10651

10652

Sdílet pomocí služby

Ahoj Gladiator

Děkuji, však jsem jen tvůj pilny student a nechci dělat ostudu..vim že, všechno jde, když se chce a jeste k tomu kdyz to dokazou i ostatni ;) po takovych obchodech jsem strasne rad nejvice z toho ze si trh se mnou povidal, ja vedel ocem a poslouchal ho ;) do jinych obchudku se radsi nehrnu.

Sdílet pomocí služby

Zdravím všechny, dnes jsem vstoupil do Short v domnění,že se ceny dostanou od horni hranice dnešního Range k CC.Ceny sice vytvořili nové dlouhodobé High,ale po několika testováních této hranice to vypadalo,že výše už to nepůjde a mohlo by se korigovat právě na CC.Měla mě varovat OU,že dneska bude short problematický. Taky byla chyba,že jsem nekladl takový duraz na páteční CG,čímž jsem se připravil o signal do Long,tak jak ho realizoval Šimi.. Šimi pěkný obchod..chápu to správně tak,že jsi vstupoval po cross páteční CG a ne uvnitř,jak píšeš ve screenu? Za komentář předem díky Tomas

10680

Sdílet pomocí služby

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...