Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

majkll
ahoj,v prvé řadě mi prosím nevykej
chtěl jsem dlé tvé rady vložit obrázek,ale stále něco dělám špatně - dole do diskusního příspěvku napíšu text,pak kliknu přiložit obrázek - procházet - a zde asi bude kámen úrazu,co mám dát,abych uložil obrázek a ne dokument,jako minule?
v čem nebo jak mám ten screen uložit,abych potom zde mohl vložit screen jako ostatní.

všem
omlouvám se za zdržování vlákna,ale rád bych se účastnil vaší debaty a neumím takovou blbost,jako vložit screeen
(jen mi prosím nepište - "a jak chceš potom obchodovat" :),děkuji)

Odesláno

jisrael:

ad tykání) já na fóru vykám v základu všem, tak nějak jsem naučený, vychovaný..
ad obrázky) při vkládání se nevolí žádná varianta, jestli uložit obrázek nebo dokument..vloží to automaticky to, co člověk vybere ke vložení..pokud vložím obrázek s příponou JPG vloží to obrázek s příponou jpg...vy jste vložil minule soubor s příponou .DOC, což je dokument...nechápu, jak by se přípona mohla změnit, pokud byste opravdu vkládal obrázek...spíš bych řekl, že jste se překlikl, nebo něco takového..

majkll

Odesláno

majkll
tak já mám právě pocit,že si tady většina lidí tyká,ale možná si spolu už píšou tak dlouho,že se prostě znají,něco jako když běžím po lese a potkám běžce,zdravíme se ahoj,prostě lidi na jedné lodi.O toto se ale nechci přít,budu tedy vykat i já.
Já když udělám screen na počítači,otevřu word,dám ctrl v,tak mi to ani vložit s příponou jpg nenabídne.
Nepřeklikl jsem se,někde v tom postupu uložení dělám chybu.
Tak jak to popisuji,napadá Vás něco.
Omluvte mě,snad to tady rozebírám naposled.
děkuji

Odesláno

jisrael:

určitě to byl poslední příspěvek na toto téma..protože to sem zaprvé opravdu absolutně nepatří a kdyžtak se ptejte v sekci Otázky odpovědi..a zadruhé to je vyřešeno..netušil jsem, že s počítači nejste až takový kamarád :) ..tj. obrázek nemůžete ukládat ve wordu, ale v nějakém grafickém programu, nebo přímo v softwaru na zobrazování grafů...to nejjednodušší je takto:

1)otevřete graf
2)zmáčknete PrintScreen (PrtScr) na klávesnici - vpravo nahoře
3)otevřete ve windows Malování (Start-všechny programy-příslušenství-malování)
4)kliknete do horní lišty Úpravy-vložit
5)kliknete Soubor - uložit jako - pojmenujete a uložíte jako JPG (vybrat z roletky)
6)otevřete finančníka, napíšete text příspěvku a dáte přidat obrázek a vyberete uložený obrázek..

majkll

Odesláno

Ahojte,

došiel so len teraz lebo som mal predlženy víkend v prírode a vidím, že trhy boli dnes sťedré , no aj zajtra je deň... :)

Lapaz,

viem, že to myslíš úprimne, ale nevymyslel som nič nové čo by stálo za reč , je to len práca s cenou a to môže robiť každý keď má chuť sa to naučiť. Trading má byť pohodový (aj ked napätiu sa človek celkom nevyhne) ja to beriem s trochou srandy , mám nastavené alerty s rôznymi zvučkami napríklad ked sa cena priblíži na 5 tickov pod sledovanú líniu alert mi zahrá notoricky známu sklatbu...Paparazzi to akože aby som to začal sledovať a podobné srandičky, skrátka človek musí byť uvolnený a je to v pohode.

Jisrael,

nekomplikuj si život s wordom, jednoducho klikni pravou myšou priamo na screen-graf ,ktorý chceš umiestniť otvorí sa ti ikona s hromadou ponúk, ideš na Save as picture - Desktop- Save a je to. Máš to na ploche a potom to normálne priložíš.

Gladiator028

Odesláno

jarina Napsal:
-------------------------------------------------------
> Ahoj Petro,
>
> děkuji za odpověď. Mým problémem bylo, že jsem
> data od IB zprovoznila někdy po 18. září, kdy
> začal nový kontraktní měsíc a starý už nešel
> načíst, protože skončil. Vyřešila jsem to s pomocí
> serveru financnik, a to: zprovoznila jsem Zen
> Fire, natáhla rok historie do Ninja Traderu,
> přeformátovala přes JATester do Sierra Chart a mám
> tedy rok historie FDAX, FESX a FGBL. Teď
> backestuji FDAX, který se mi velice líbí a
> výsledky vypadají super. Realita bývá jinde. Jedu
> FinWin a k tomu se snažím najít nějaký další
> filtr, protože mi EMA 34 a 204 moc nevyhovují.
>
> Hodně štěstí a dej vědět jak si vedeš.
>
> Jarka
>
>
Ahoj Jarko,
také se pokouším stahovat data přes NT a konvertovat v JA testeru do Sierra Chart, ale úspěšnost mám pouze částečnou.Stahuji ticková, tedy 2 sekundová, a často je v nich nějaká mezera, tedy nemám kompletní některý z dnů.Také při formátování vznikají mezery, podařilo se mi stáhnout pouze kompletní FESX, u ostatních trhů mám problémy.Můžeš mi prosím napsat jestli jsi měla nějaké problémy, případně jak jsi je vyřešila?Možná je vše v nastavení NT.Mám vypnutou funkci store real bar time data.
Díky za jakoukoliv pomoc a přeji hodně úspěchů.

Odesláno

Ahoj tictac,

data tímto způsobem získaná mám perfektní. Stahovala jsem je po jednotlivých kontraktních měsících, tj. např. 17.6 až 18.9. ne celý rok najednou. V NT dáš nejprve Reload a takto si nastavíš jeden kontraktní měsíc. Poté dáš teprve Export stejně nastavený. Napadá mě také, že by jsi mohl mít špatně nastavené v Sierra Chart Chart Settings. Musíš mít nastavený Start Time alespoň 07:00:00, End Time 23:00:00, Tak se ti zobrazí trh celého dne. Pokud by se ti stále nedařilo, data, která jsem získala ti mohu někam poslat nebo jinak předat.

Jarka

Odesláno

Ahojte, pridavam screen so zaznacenymi formaciami podla PA. Pouzivam 10 min. graf na orientaciu a zaznacenie SR, na nizsom 2 min. vstupujem. Dufam ze aspon SR mam oznacene dobre. Papertradujem 2 hod. denne. Diky za komenty :) Pekny den.

10502

Odesláno

To Gladiator,

mas pravdu, mam s tym problemy. Mam na obchody len 2 hodinky, a ked dofrcim z prace som este v strese a potom robim hluposti. Riesim to tak, ze prvu polhodinku si robim analyzu za akych podmienok by som vstupil, atd.
Dufam ze to bude uz len lepsie a lepsie, budem na tom pracovat :)

Odesláno

To simi,

Napodobne, vcera to byl range, to moc obchodovat neumim a dneska to byl jen report. V dobe reportu neobchoduji, protoze to je hodne velika volatilita a vetsinou to lita nahoru i dolu a byva hodne obtizne do toho naskakovat. Sem tam se stane, ze to jde pekne jednim smerem (jako dnes) ale myslim, ze neni ceho litovat, prijdou i jine pohyby a mnohem citelnejsi...

Mej se.
R.

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...