Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrá pomôcka môže byť tiež free program "Rainlendar" - ako tu už spomínal Gladiátor, nastavíš si pripomienku na 3-4 dni dopredu a máš pokoj.

Práce pribúda priamoúmerne s tým, koľko času je možné na jej vykonanie vynaložiť.
-- Parkinsonov zákon
;)

Odesláno

Ahoj vsem,
neobchodujete nahodou nekdo FESX (FDAX) s TradeStation? Pokud ano, jde vam to bez problemu? Ja mam problem s tim, ze nemuzu umistit obchodni prikaz.. Administrativu bych mel podle me mit celou v pohode. Anebo se pro evropske trhy vztahuji jine podminky a je treba mit jiny typ uctu nez pro americke (hlavne u americkeho brokera)?

Pres koho pripadne evropske trhy obchodujete? Dik moc.

Jirka

Odesláno

Ahoj Lapaz,

5 dní som relaxoval na rybách a ako vidím dobre som spravil , bol to užitočnejšie strávený čas.... ;)
Jasne FDAX idem stále a som maximálne spokojný a v systéme nemám čo meniť lebo funguje perfektne. Väčšinou mám fajront už doobeda a potom už len odpočívam, piatky sa snažím neobchodovať lebo sú väčšinou lenivé .

To že to tu "umíra" je aj vinou kolegov nakolko tu nikto nepridáva žiadne screeny .....asi to už každý vzdal... ;)
Toto vlákno som vytvoril pre každého a nie preto aby som tu umiestnoval screeny ako v galérii a ostatný sa sem chodili len pozerať. Myslel som že bude aktivita aj z duhej strany, nieje to len PA vlákno a screeny tu môže dávať každý s akýmkolvek systémom.
Zbytočne tu budem dávať denne screeny s mojím systemom obchodovania ked 99% kolegov čo tu občas kuknú používaju indikátory a aj tak furt budú hladat signály všade možne len nie v samotnom grafe. Dnes som nič nezobchodoval a ani nezobchodujem , ale najbližšie tu už dám nejaký screen aby to tu trocha ožilo. Nech sa ti darí.

Gladiator028

Odesláno

To Gladiator:

To jsem rad, ze se mas dobre a system funguje. Pokud sem obcas neco das bude to prima, je to opravdu takova galerie do ktere se rad chodim koukat a uklidnuji se, ze to jde jen na to musi prijit :-).

Mej se
R.

Odesláno

Ahojte vsichni Gladiator:Hlasim se.Ja to nevzdal a ani nehodlam ;) Dneska zatim bez obchodu. nebyl jsem si jist jestli mam dobre zakreslene ST z minulosti tak radsi jen koukam zatim. Davam screen jak jsem to videl... kdyztak prosim zkritizujte at se neco priucime zase ;)

10287

Odesláno

caute vsetci,
mam prosbicku ci by mi niekto vedel poradit, obchodujem cez IB+NJ a chcel by som si ojednat data z IB na FDAX, ale nejako sa mi to nedari. Neviem asi aky z tych levelov mam zaskrtnu :S

vopred diki za pomoc :)

Odesláno

Ahpj Šimi, tak to je dobre že si nehodil "graf" do žita..... :) Neviem z akeho TF si tahal linie do buducna takže to neviem okomentovať no to nieje podstatné, podstatné je že tomu rozumieš a vieš čoho sa chytiť. FESX sa zase zabrzdil takže by som ti odporučal prejsť na vyššie TF-ko minim 10 min a viac , ideálne by bolo 30 min, tam je trh najčitatelnejší a ak na tom TF-ku chytíš signál tak je skutočne dobrý a dá ti aj väčší profit ako tie "schodiky" na 5 min grafe, veľa sa po nich našlapeš kým niečo zarobíš a na 30 min grafe Ťa čaká výťah... ;) Pridávam nejake screeny s komentármi. Gladiator028

10295

10296

10297

10298

10299

Odesláno

Screen FESX, možný odraz trhu do longu po dosiahnutí CC , vstup do longu možný po odrazení od CC urovne , alebo konzervatívny po prerazení ramena triangla. Po prípadnom prerazení TL možná zmena trendu na short. Gladiator028

10300

Odesláno

Ahoj Šimi, máš to OK, ide len o to aby si mal záchytný bod z minulosti kde sa môže trh zbrzdiť , alebo otočiť. Jeden výťah ti už odišiel o 11:10... :) na druhy si musíš počkať na 2898 , alebo hneď po prerazení ramena triangla. Gladiator028

10303

10304

Odesláno

Gladiator,

Diky, to byl presne ten detail ktery mi nedocvakl :) na reverz usecku jsem cekal na 5 min.tf. v 11:05 byla dokoncena, ze potvrdila support a zaviraji dvere to mi nedocvaklo.... ;) aspon jsem za nim neutikal ze a cekam vklidu na dalsi ;)

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...