Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

EUREX - Euro trhy FESX, FDAX

Doporučené příspěvky

Ahoj Simi, prikladam screen s dokreslenými poznámkami. Hlavný trojuholník máš OK , klučom je spodná hranica lebo trh je stupajuci a táto hranica mu robí podlahu. Teda ak dôjde k prudkému nárastu trh má tendenciu vrátiť sa k základu, teda zisky treba vybrat včas. PT si naznačuj po RU a sleduj aj predchádzajuci rast po prerazení klučovehio levelu, v tomto prípade to bolo prerazenie Range a rast mal hodnotu 80 Eur, ak ti vychádza PT na RU vysoko ako v tomto prípade zoberieš si hodnotu predchádzajucehio prerazenia a PT umiestníš v približne rovnakej hodnote či pridáš alebo uberieš záleží len na tebe. Ked vidíš že trh nerobí rast cez 100 eur tak neumiestnuj si PT nad tuto hodnotu. FESX nerobí extra velké swingy a prerazenia tak sa podla toho zariaď. Gladiator028

10202

Sdílet pomocí služby

Ahoj Simi,

pokial máš na mysli tu modru šipku, tak ta neznamená automaticky vstup do pozície, ale iba to že od prerazenia supportu na 2717 sledujem možnost vstupit do longu. Hranica 2717 je silný support a preto ranné prerazenie by som neobchodoval aj teraz môžeš vidieť ako ťažko trh ten support prekonáva. Preto je trading taký rôznorodý, lebo každý v ňom vidí iné možnosti.... ;)

Gladiator028

Sdílet pomocí služby

Ahojte

Gladiator, chci se zeptat : kdyz amici jako dneska maji prazdniny posuzujes trh jeste treba opatrneji nez jindy? treba kdyz klesne moc volume tak si udelas volno uz taky nebo tak neco..? :)

Jeste jedna otazka: Na Fesxiku udelal by jsi obchod z toho rana? pokud bys to mohl okomentovat jo, ne, proc :) ja se toho zdrzel...

Dekuji

Sdílet pomocí služby

Ahojte,

dnes dopoludnia bol trh FGBL 09-09 nejaky divny (kopec gap-ov).
Najprv som si myslel, ze sa nieco deje u mna v PC, prip. v spojeni.
Nedalo mi to a tak som zacal hladat a nakoniec som zistil, ze dnes je last trading day ( amater :-) ).

Skrz toho ma ale napadla otazka na skusenych traderov, ci a ako v tento, pripadne +/- 2 dni okolo LTD obchodujete?

vdaka, za akukolvek odpoved.

pekny den

Marek

PS: Nie je tu niekto z okolia BA na pokec o trhoch, pri pivecku, prip. kavicke. Pozyvam.

Sdílet pomocí služby

Ahoj Vasto

Podľa mňa sa treba pri prechode do nového kontraktného obdobia orientovať podľa objemu obchodov (VOL). Ak je v novom období VOL porovnateľný alebo väčší ako v súčasnom-končiacom období, je čas ho zmeniť.

Všetko je ťažké predtým ako sa to stane ľahkým.
-- Nancy Dornan

Sdílet pomocí služby

vasto

no pokial si vsimnes volume, tak obrovske bolo akurat v piatok, vcera este bolo volume ako tak, ale dnes uz nic moc. ak sa da vsetky obchody zatvaram 2 dni dopredu, pred expiraciou, ale ak si vsimnes, par dni je porovnatelne volume na decembrovom konte, myslim ze dokonca vacsie. na toto bacha chalani ostat v GBLku v posledny den nieje ziadna sranda.

Sdílet pomocí služby

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...