Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Toto vlákno
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Diskuze k článku: Videotutoriál - zprovoznění živých a historických dat v programu krok za krokem

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý den, v horní části okna jsou tuším políčka "any", "futures" - jedno z nich tam dejte, nejlépe Futures, ... nemějte tam Stocks...
Já osobně nepoužívám k vyhledávání trhu vyhledávací políčka v horní části okna, ale sjedu scrollbarem dolů a tam klikem myši vyberu.
Nic se nedoinstalovává, nerestartuje vše tam je.

• Odpovědí 71
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Zkousel jsem projet seznam rucne s vybranym Type Any i Future. Zkousel jsem hledat podle policka Name: TF (nic) a Description: *2000* (vrati ER2), opet s obema Type Any a Future. Vic uz me nenapada.

Zarazi me, ze v nove instalaci to na Type: Future vraci 90 Instrumentu a ve stare 109. Nemuze to byt treba licencovanim? Kody k NT i ZenFire jsem ziskal stejne, jako je to posane ve videich.

Odesláno

Tak jsem to nakonec vyresil. Reseni je nasledujici: To update the Instrument Manager with all available instruments by default, please go to Tools-->Options-->Misc-tab and click Reset Instruments.

Chvili to trva a je treba potom restartovat NT. Toto vraci Instrument Manager do tovarniho nastaveni a vsechny pripadne uzivatelske zmeny a nastaveni jsou zniceny. Update mi nahral pres 100 novych vcetne chybejiciho TF.

Diky za bleskovou odpoved na muj dotaz

Odesláno

Chci se někoho zeptat.

Když podle tutorialu nastavuji ninja trader tak dám

new

chart

nastavím podle tutorialu, ale žádný graf se mi nezobrazí. Může mi někdo poradit kde dělám chybu už jsem ztoho na prášky.

Díky moc

• 1 month later...
Odesláno

Podívej se zda jsi přihlášen,

file- connect- zen fire ( tj. potvrzující zelené políčko vlevo dole )

a zda maš nastaven správně kontraktní měsíc.

obojí dle tutorialu

jossi

• 9 months later...
  • 6 months later...
  • 11 months later...
Odesláno

Ahoj všem,
Vím že se to tady řeší v několika vláknech, chybové hlášení v NinjaTrader 7:
Login failed: Please check your account connection parameters and your internet connection

používám NT7 už asi půl roku, pokaždý sem prodlužoval licenci na jiný e-mail bez problémů, ted mi to píše tohle to a ani když zadám nové přihlašovací údaje,heslo a číslo licence, program vypnu/zapnu tak mi to pořád píše.....což předtím nikdy nedělalo...nevíte někdo co s tím? nic s firewallem,připojením atd se mi nezměnilo...nemáte někdo radu??

Děkuju za odpověď

:)

Odesláno

Po půl roce by už zase mohla fungovat Tvoje první registrace u Ninjů. Pro ZenFire se budeš muset lépe zamaskovat navíc změnou providera internetu a síťovou kartou. Nebo se dohodnout s nějakým jiným brokerem, nebo přestat pohrdat novou vymožeností u Ninji v.7 a to zadarmovými daty do Replaye. (Ve verzi 6. jsi si musel data do Replaye nahrávat sám a vždy šel backtestovat jen jeden jediný samostatný den. Sedmička už je umí jezdit v celku za sebou a tahat jdou až rok dozadu). (tu)

Odesláno

Jeicop:
už asi 2 roky Ninju nepoužívám a matně si vzpomínám, že jsem měl stejný problém. Vzpomínám si jak jsem se to snažil vyřešit sám a nevyřešil jsem to ani jsem nemohl. Napsal jsem po velkém zdráhání na jejich "hot linku" a během několika minut jsem opět fungoval - byli ochotní a hlavně jsem mohl dál fungovat... šlo o nějaký překlik na jejich straně. Vše bylo vyřešeno po chatu během pár minut Taky jsem se bál, že budou mít kecy, ale byli velmi ochotní - kdysi:).
Lukas

Odesláno

No jo, to je vlastně také jedna z možností. Já jsem si to také dříve nechal prodloužit přímo od nich žádostí na e-mail toho co mě od nich sám kontaktoval (aj). Automat se jen tak už obelstít nedá, pořád se učí.
Ještě by mohla být zrada v kopírování loginu - raději ho přepsat ručně.

• Vytvořit...