Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 723
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Zdravím,
chci se zeptat jestli už by mělo jít v této nové verzi BH, se připojit i na již spuštěnou instanci excelu ...Mně to nějak nefunguje..napíše to že otevře excel pouze pro čtení..Díkk..za info.

Odesláno

ahoj, taky mockrát děkuji za zuper pomocníka, jenom se chci zeptat na drobný zádrhel, při zálohování souborů a databáze pomocí NT, mě to vyhodí následující hlášku a záloha se nevytvoří, ještě jednou díky za skvělou práci ..

7724

Odesláno

Víš co by mě Láďo zajímalo, kde a jak se dá naučit vytvořit něco takového ? Já sám jsem byl co se týče excelu pouze na úrovni běžného uživatele a kdybych si nezaplatil individuální kurz excelu, nikdy bych dohromady Backtester ani nic podobného nedal.

Tom

Odesláno

Zdravím Tome ...

... na to není jednoznačná odpověď ... ale řekl bych, že se jedná o neustálé hledání řešení daného problému ... no a hledat člověk musí všude, kde se jen dá ... takhle jsem se vycvičil v práci ... což je oblast vývoje software ...

Laadiis

Odesláno

Laadiis:
No něco takovýho jsem si myslel, ale jde mi spíš o to jak a kde (z čeho) se to můžu naučit já, jehož pracovní obor je od IT na hony vzdálen. (jsem houslař). Když jsem se byl schopen s lektorem naučit excel na takové úrovni, abych udělal Backtester, myslím si, že jsem schopen se naučit i základy tohohle, ale kde a jak, to nevím. V tom bych potřeboval poradit. Nehodlám se učit kompletní programování, jde mi spíš o to, abych si byl schopen naprogramovat indikátor, nebo backtest konkrétně do NINJATRADERU. Asi bych si zase zaplatil nějaký kurz, ale čeho. Kurz programováni NINJATRADERU asi nenajdu. :)

Tom

Odesláno

Tomassino:

tak co se konkrétně NT a NinjaScriptu týká ... to bych Tě asi odkázal na fórum NinjaTraderu www.ninjatrader-support2.com/vb/index.php, kde najdeš diskuze jako General Programming, Indicator Development nebo Strategy Development ... je tam dost příspěvků i s ukázkovými a hotovými indikátory ...

o kurzu NT nevím ... osobně jsem si procházel právě hotové indikátory a snažil se vykoukat jak se co dělá ...

hope this help ...

Laadiis

Odesláno

jeste k predeslemu, se to odeslalo samo :S

Poradil by mi nekdo, co udelat, aby to mazani zase fungovalo. zkousela jsem to mazat rucne, ale taky mi to po par radcich vyhodi nejakou hlasku a radek mi nefunguje ani po prepsani a tim ani radky nasledujici.
Diky moc za radu.
Marcela

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...