Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Too Laadis:

Screenshot - mapováním znamená zapsáním plné adresy podadresáře nebo zapsáním této adresy do tebou ve změnách zmíněného vzorce ? A ukončení obchodu ( stávající používám CTRL+Vyhedat MAE, MFE ) myslíš že místo stávajcího použiji Screenshot a vyhledání MAE,MFE a uzavření obchodu se tímto příkazem provede také ?

IVKE

• Odpovědí 723
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Ivke: podle obrázku si nastavte kam se má do excelu exportovat Poznámka ... na obrázku je to sloupec F 1. zaznamenejte si obchod - přes kontextové menu nebo okno BTH 2. vyberte screenshot - z kontextového menu 3. vyberte zkopírovat do excelu - z kontextového menu nebo okna BTH nebo 1. zaznamenejte si obchod - přes kontextové menu nebo okno BTH 2. vyberte screenshot spolu s klávesou - z kontextového menu hypertextové odkazy na jednotlivé screenshoty jsou kopírovány do poznámky ke každému obchodu ...

13368

Odesláno

Ivke:

ještě jedna poznámka ...

zaznamenáním obchodu v předchozím příspěvku rozuměj

1. označení vstupu short/long + patern
2. označení korekce
3. vyhledání mae/mfe
4. označení výstupů

body 2 a 4 jsou samozřejmě volitelné ...

k exportu obchodu do excelu je pak možné použít

1. + položka Screenshot z kontextového menu

nebo

1. položka Screenshot z kontextového menu
2. položka Zkopírovat do excelu z kontextového menu nebo okna BTH

... snad je to takhle srozumitelné ...

Odesláno

No to je konfortní odpověď :) Vše jsem děla dobře akorát jsem nepřidělil poznámce sloupec - takže screenshot se sice v podadresáři utvořil ale chybová hláška vlastně říkala, že namá kam zapsat hypertextový odkaz . Díky

Odesláno

Laadis & Brouky:

BTH a BT pouzivam uz asi rok. Doteraz som mal starsiu verziu lebo mi plne vyhovovala a nepotreboval som ju menit. Teraz som ale musel preinstalovat komplet NT, lebo mi blbol. A tak som si nainstaloval novu verziu a musim povedat ze som znovu prijemne prekvapeny novymi funkciami a upravami.

Pani klobuk dole (tu)

Odesláno

Díky za skvělý nástroj a prosím o radu:

Dělám backtest. Potřebuju označit výstup ručně. K tomu používám položku Výstup č.1.
Třeba v případě že se obchod ukončí na SL, který jsem umístil na odvrácený extrém vstupní úsečky, tak musím označit úsečku na které by k protnutí SL došlo a získám správný čas, ale BTH mi na ní označí pouze open/close podle typu obchodu. V levé části panelu BTH mám sice možnost vybrat z 5-ti hodnot a mačkat + a -, ale neumím vybrané číslo potom přesunout do políčka Výstup č.1.

Takže to přesunu jak to je a potom to ručně přepíšu v backteste excelu, což mi zabere při 1000 obchodech víc času, než napsání tohoto příspvěku :) Nejde to nějak jednodušeji?

Nebo se to při Backtestu takto detailně nedělá a prostě tam mám dávat jenom MAE/MFE ? Obávám se, že bych z toho zjistil jen velmi rámcově účinnost strategie, ale jsem nováček, nechám si poradit...doporučujete backtest jen s MAE/MFE a podívat se jak to celkově funguje a ladění velikosti SL a exitů potom udělat až při papertestování?

Díky, Jirka

Odesláno

To Jirka:
Souhlasím s Tebou je to úžasný nástroj... děkujem vývojářům:)
Nevím jestli jsem ten správný pro nějaké rady (s tímto pomocníkem zápasím teprve 2 dny:), ale přesto napíši svůj postřeh...
Já se řídím, převážně MAE/MFE. Krásně to dopočítá obchod, ale přesto někde zadám pevný výstup (tam kde bych ho umístil např.1tick od High/low dne apod.) a to sice kliknu na úsečku... hodnoty se mi ukáží a +- si dojedu kam potřebuji... následně kliknu v horní liště pod záložkami na výstup a zvolím výstup č.1. Dám přenést a všechny hodnoty jsou krásně v excelu. Poté si volím jestli uplaťnovat PE (pevný exit), nebo ne a porovnávám výsledky.
Snad jsem pomohl a pokud ne, budu rád za jakoukoli reakci a postřeh k mému kostrbatému postupu:)
Přeji hodně štěstí.

Stanley

Odesláno

No prosím aby ses na to teda ještě podíval, protože řekněme že jsem v long obchodě...
kliknu na úsečku kde bych vystoupil, kliknu na zlaté číslo dole, upravím ho jak potřebuji, kliknu na výstup č.1 a do pole výstup č.1 se mi zadá close úsečky, nikoli cena kterou jsem si naklikal

(když si to necháš zobrazovat, tak modrá čára).

díky,
Jirka

Odesláno

Laadiis:

Děkujem za konkrétní vysvětlení.
Přesně tak jsem to dělal. Je potřeba upravovat cenu, která je brána jako výchozí.
Každopádně díky za tip se "zlatou cenou".

Hurá do backtestů:)

S.
PS: nevíte někdo jestli se dá (a jak) nastavit zvukový signál (v NT) těsně před uzavřením úsečky na minutových grafech?
Vím asi to je otázka pro jinou diskuzi...

Odesláno

to Stanley: Upravil jsem si indikator BarTimer pro svoji potrebu a pouzivam ho. Menim si velikost pisma odpocitavadla a jeho barvu. Tak jsem Vam do nej dodelal Alert a davam ho k dispozici. Musite si stahnout soubor 'BarTimer_.gif', prejmenovat si ho na 'BarTimer_.cs' a dale s nim pracovat jako s jakymkoli jinym indikatorem v NT (Dat do diru indikatoru, zkompilovat, dat do grafu, nastavit parametry ....) At slouzi.

13444

13445

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...