Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 723
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Pokud chcete pouzivat muj BackTester, pak Office 2007 je podminkou (je jedno jestli cesky nebo anglicky). Pokud chcete prenaset data BacktestHelperem do sveho vlastniho excelovskeho souboru, to samozrejme muzete. ;)

Odesláno

To Laadiss:

ahoj, chci tě porosit, jestli bys mi mohl poslat "BacktestHelpera", odkaz zde uvedený není již bohužel aktivní a dost mě toto tvé "ulehčení" backtestování smaokzrejmě zaujalo a chtěl bych ho vyzkoušet, díky za odpověď, michal..

• 2 týdny později...
Odesláno

Nazdar ludia

Mam na Vas jednu otazku
Priznam sa ze som cele vlakno nepresiel pretoze som sa iba dnes zacal pozerat na tento super programik.
Trocha sa snazim a nieco mi ide a nieco nie.
Nejde mi ale jedna vec do hlavy.
Ako to vlastne funguje. ked ja mam signal. vyberiem si pattern s ktorym chcem obchodovat a ked dam vybrat hodnoty MFA a MEA tak iba na zaklade toho ze si vyberiem nejaku dalsiu usecku, na ktoru len tak kliknem a dam vystup. Tomu celkom nerozumiem ako mam testovat. ved je to vsetko len o subjekt nazore, kedy si kliknema lebo nie. Prosim vysvetlite mi to. Ak som to robil podla navodu cize takto

Vybral som si usecku, kde som mal signal - vybral som signal a na ktoru stranu, tak som isiel na najnizsiu usecku a vybral som MAe tak som isiel na najvyssiu usecku a vybral MFE ale podla coho mam vybrat exit??
diki moc za vase rady

Odesláno

Prosím, může backtesthelper přenášet do excelu přesný čas včetně vteřin? Mám platformu Ninja trader. V grafu sice vteřiny vidět nejsou, ale v data boxu ano. Prosím, poradíte? Děkuji. Kateřina

Odesláno

Zdravím,

mám otázečku na autora tohoto prográmku. Nezkoušel jsi už integraci s novým NT7 Beta? S Backtesty teprve začínám, tak jsem zkusil i tuto nejnovější verzi a je tam dost super řešená ta bezkontraktní historie. Bohužel graf již sám o sobě reaguje na levé tlačítko, takže předpokládám, že bere iniciativu programu a namísto kontextové nabídky označuje data.

Doufám, že se to tu ještě neřešilo, vlákno jsem zatím nepročítal, jen jsem zkoušel hledat a na nic jsem nenarazil.

Díky,
Jindra

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...