Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím všechny tradery, mám trošku problém s instalací BTH, jedu přesně dle návodu, ale v kroku "references", přidání na knihovny BTH, mi chybí soubor BacktestHelper.Indicators.dll. Tudíž mi i kompilace hlásí chybu. Díky za radu P.S. BTH jsem již měl nainstalovaný, ale musel jsem přestali mi NJ fungovat indikátory, např. CCI, RSI, tak jsem odinstaloval NJ a vymazal všech ny data a jedu znova instalace. :)

12488

• Odpovědí 723
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

• 2 týdny později...
  • 3 týdny později...
Odesláno

Zdravím, chtěl bych vás poprosit o radu. Mám vše nainstalované dle návodu, jak BTH tak Primary Interop Assemlies, při zkopírování dat z BTH do Exelu mi PC hlásí, že nemůže načíst seznam patternů, i když v nastavení mám cestu správně. Je možné, že je problém v anglických officech? Děkuji za radu.

Odesláno

renebl:

1. zkontrolujte, jestli máte správně nastavenou cestu k paternům (deník-list-bunky)..
2. uz nekdo prede mnou dosel na to, ze zasadnim problemem pro chod backtesthelperu jsou paterny oznacene cisly..tj. pokud ma nekdo v bunce misto "lojzuv patern" napsane treba "1", tak mu to zrejme nebude fungovat...me taky trvalo chvilku nez jsem ten problem odhalil..

majkll

Odesláno

Děkuji vám na tipy, mám dojem, že bude problém v těch číslicích, např. pattern 0/100 a 0/v. Cestu k patternům jsem kontrolovat několikrát. Jědině, že rozmezí buněk patternů je značeno jinak než pomlčkou. Večer doma kouknu a dám vědět. Ještě jednou díky.

René

Odesláno

renebl:

Zdravím .... tak teď jsem to vyzkoušel ....
Opravdu je problém ... pokud je název paternu pouhá číslice ... např. "1" ... nepomůže ani změna formátu buňky v excelu ...
Paterny ve tvaru 0/100 nebo 0/v fungují ... tzn. např "x1" nebo "1x" už funguje také, neboť název paternu už neobsahuje pouze číslice ....

majkl:

díky za upozornění na problém ...

Odesláno

Taky jsem si pak uvědomil, že jsem napsal hloupost, že už jsou patterny brány jako text a ne jako číslice. Takže můj problém stále trvá :-). Možná bude problém v cestě, ale kontroloval jsem ji několikrát. Jak list, tak název buněk. Je možný problém v PC? Mám anglické office 2003 a verzi BTH 2.5.2.351.

Odesláno

renebl:

v ang. officích problém nebude ....
ještě mě napadá ... dejte si pozor na "skryté" mezery v názvu listu ...

"TRADES" vs. "TRADES " .... třeba .... jak v nastavení BTH, tak v pojmenování listu přímo v excelu ... v tom by byl také problém

rozmezí buněk pak ve tvaru .... "B11-B25" ... rozmezí oddělené pomlčkou bez mezer ...

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...