Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Unlimited:
Před tím, než stisknete "Vyhledat MAE/MFE", je nutné označit úsečku, až ke které se má od té vstupní vyhledávat...
tzn. po označení vstupu (SHORT/LONG) označte řekněme desátou úsečku od vstupní úsečky vpravo a teprve poté dejte vyhledat ...

• Odpovědí 723
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Laadiis.... Díííky!!!

Jsem prostě Lama, nakonec jsem na to přišel i sám, ale až po tom co jsem tady na diskuzi někde na stránce 6 našel cestu k manuálu, který je uložen někde v adresáři NT. No a tam to samozřejmě všechno je. Takže se moc omlouvám za "zdržení" a ještě jednou děkuji za super udělátko.

Možná nápad, možná blbej: Do Vašeho podpisu, kde je odkaz na stažení BTH, BTH - Instalace, BTH - poslední změny atd... nedal by se též přidat odkaz na dokumentaci? No prostě bude hezky na očích pro takové lamy jako jsem já.

Odesláno

Laadiis,

skvělá práce ;-) Ještě jedna drobnost mě napadla: Přepnutí z kontextového menu do velkého menu je snadné - pro opětovné zobrazení kontext. menu jsem si musel přečíst návod :D Možná by stálo za úvahu udělat nějaké tlačítko, které bude snažší než hledat kde jen to musím přenastavit tu hodnotu na true.
Jestli jsem mimo, tak se omlouvám.. a teď už jdu dělat BT. Donate samozřejmě pošlu ;)

Odesláno

Laadiis,

narazil jsem na problém, který je pravděpodobně způsoben BacktestHelperem, protože po jeho odinstalování vše funguje v NT tak, jak má.

Jedná se o formát data a času vstupu a výstupu v NT na záložce Trades v Acount Performance.
Pokud je BH nainstalován, pak je formát data MM/dd/yyyy a čas v režimu 12H.
Pokud BH není nainstalován, pak formát data odpovídá nastavení v systému Windows (v českém prostředí je to d.m.yyyy a čas v režimu 24H).

Tato změna způsobuje problém při exportu obchodů z NT do Excelu nebo souboru CSV, protože formát data a času neodpovídá systémovému nastavení a musí se pak složitě konvertovat.

Problém jsem nejdříve řešil se supportem NT, ale ti tvrdí, že to není jejich problém. Až poté jsem si v logu všiml, že změna formátu nastane po naloadování assembly BacktestHelperu. Zde je ukázka z logu:

29.10.2009 14:00:39|1|4|Vendor assembly 'BacktestHelper' version='2.5.1.322' loaded.
29.10.2009 14:00:39|1|4|Vendor assembly 'BacktestHelper.Indicators' version='2.5.1.322' loaded.
10/29/2009 2:00:50 PM|1|4|Automated trading disabled

Bylo by možné ověřit, zda je problém způsoben BacktestHeplerem?

Děkuji.

Odesláno

to Karel: Pravdepodobne nemata pridanu knihovnu (soubor BacktestHelper.Indicators.dll) do References. Postup: Stisknete tlacitko prave mysi v okne programoveho kodu indikatoru ... vyberte References.... Add... a vyberte soubor BacktestHelper.Indicators.dll. Pote zkuste znovu zkompilovat (F5).

10989

Odesláno

Laadiis: Ahoj, tak jsem dneska po dlouhé době stáhl aktuální BTH. Musím říct, že opravdu pěkné. Koukám také na ty indikátory, co v něm jsou obsaženy a měl bych dotaz k indikátoru BTH_HLByTR: - Pokud přidám tento indikátor do grafu, tak napravo od něj se zobrazuje linka výrazněji (širší), než jak je zadáno v nastavení indikátoru (viz. obrázek - zvýrazněno modrou elipsou pro High, pro Low je to vidět analogicky. Tato oblast je tak široká, jaké zadám "Right side markers - Width". Pokud nechci mít popisek až u pravého okraje (což nechci), ale chci mít linku premarketu dostatečně úzkou, jak to udělat? Jde o nějaký malý bug? Díky moc za info.

11028

Odesláno

Dobry den

Snazil jsem se o zprovozneni Backtesteru a becktesteruhelpru asi tak 3 dny =] (nejsem moc dobry s pocitaci), protoze jsem vedel, ze mi to urychli mou praci s backtestovanim (ne, ze by tuzka, papir a kalkulacka nestacily) =]. Dnes vecer mi to konecne cele sprovoznil kamarad (jeste, ze je mame). Musim nesmirne podekovat vsem kdo se na tak skvelem dile podilely (donation poslu jen co to dopisu) =]. Jedine co by mi moooc pomohlo - nemohl by mi prosim nekdo poslat screen shot Nastaveni - BTH - C. Mapovani sloupcu at si to muzu okopcit. Porad mi totiz na backtesteru pod kolonku status pise OPRAV.

Dekuji za pomoc a jeste jednou VELKE DIKY za skvele udelatko.

Meo

Odesláno

Lucínek:
... díky ... ;-)

co se týče těch čar ... to není bug ... takhle jsem to udělal ... mezi popiskem a pravou stranou grafu je linka 2x silnější než zadaná tloušťka "plotu" ...

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...