Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím programátore :-)
BTH je určitě skvělý program.
Všechno jsem nainstaloval, "zkompiloval" a doplnil do grafu jako indikátor.
Kontextové menu se zobrazuje.
Postupoval jsem dle návodu pro Var 1 - přenesení všech sledovaných hodnot v jednom kroku.
Vše šlo do okamžiku, kdy jsem chtěl obchod zkopírovat z BTH do BT.
Kliknul jsem na "Zkopírovat do Backtesteru" a zkopírovat se jen datum, čas vstupu, pattern a dál nic.
Když jsem se hodně snažil (kliknul jsem několikrát) tak mi zamrzl comp (mám Visty).
Nevím, jak tam dostat "Čas EXIT" a další údaje.
Předem děkuju za radu co s tím.
FP
:)

• Odpovědí 723
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Laadiis
zdravim. mam mensi problem s helprem. pri kliknuti do grafu se zapnutym indikatorem backtest helper dostavam hlasku: "Objekt typu System.Double nelze pretypovat na typ System.String.Backtest helper" .zkousel sem nekolikrat preinstalovat a nic. pomohl restart pc ale kdyz otevru okno helperu po druhe od pridani indikatoru do grafu dostanu stejnou hlasku. nenapada te prosim neco co by to vyresilo? dik moc

Odesláno

snažím se lepe pronikout do BH, ale nedaří se mi jedna věc..ukazuje mi to stejné hodnoty MFE,MEA..v nastavení mám odlišné písmena,která se shodují s lištou backtest. Pro MEA-cena-Q, pro MFE-cena R

Odesláno

zdravim.
mam mensi problem s backtest helprem. pri kliknuti do grafu se zapnutym indikatorem backtest helper dostavam hlasku: "Objekt typu System.Double nelze pretypovat na typ System.String.Backtest helper" .zkousel sem nekolikrat preinstalovat a nic. taky jsem reinstaloval NT.pomohl restart NT, ale kdyz otevru okno helperu po druhe od pridani indikatoru do grafu dostanu stejnou hlasku.
nemel ste nekdo podobny problem?
dik

Odesláno

tak sem prisel nato ze ten problem byl asi v zadani nazvu patternu v excelu. predtim sem v kontextovem menu nemel ani volbu long a short, ted jsem prepsal nazvy patternu v excelu a najednou to funguje, tak nevim.
to jen kdyby mel nekdo podobny problem...

Odesláno

Zdravím AND1 a LUKY a další,

problémy tedy vyřešeny ... je vidět ... že některé problémy je třeba nechat "vyhnít" a ony se vyřeší "samy" ;-)

pár poznámek:

1. než vložím (třeba i opakovaně) příspěvek do vlákna, projdu si vlákno celé, abych zjistil, zda můj problém nebyl již řešen a vyřešen
2. zkouším a experimentuji ... někdy je prostě potřeba sáhnout po metodě pokus-omyl ...
3. pokud selžou dva předchozí body ... ZVÁŽÍM vložit dotaz do vlákna ... musím však vložit co nejvíce konkrétní popis problému, jak se projevuje a jak jej mohu opětovně vyvolat + dodám trace a log soubory ...

toť vše ... žádná ironie ... žádná jízlivost ... jen předejdete zmatení, že třeba nereaguji ... ale 10x opakované dotazy prostě komentovat nebudu a nic neříkající popisy také ne ...

chce to snahu na obou stranách ...

mějte se a backtestujte ;-)

Odesláno

Omlouvám se pokud tady takový dotaz je, ale fakt nemám čas procházet diskusi. Nevím proč, ale zmizela mi taková ta roletka co se rozbalí po kliknutí na svíčku. Ta velká se mi normálně zobrazí, ale ta malá ne. Neví někdo v čem je problém ? Díky

Odesláno

Tomassino:

Ahoj, podle mě nemáš zapnutou funkci "kontextové menu". Je to v menu nastavení a dole je třetí záložka BacktestHelper a v nabídce třetí odspoda je potřeba mít položku Zobrazovat kontextové menu na True.
Doufám, že jsem to podal srozumitelně?

Jarda

Odesláno

Nechci tady tapetovat diskuzi, ale tento příspěvek si neodpustím, tak mi promiňte:
Pročetl jsem celé vlákno a usoudil jsem, že backtester je použitelný zase jen asi pro těch 20% uživatelů, stejně jako trading. Protože je uživatel PC a "uživatel PC". Jasné je, že mám též problémy s funkčností. Rozhodl jsem se to dál neřešit. Asi málo kdo, komu to nejde se tady zveřejňuje, a pokud ano, tak je mu doporučen kurz pro zlepšení znalostí. Ale tady řeší problémy i jiní borci, jestli to není náhodou pro ostatní (80%)jen přesun od problému tradingu do oblasti problému se softwarem?

Odesláno

to milas :
Kdo dělával backtesty ručně a pak si dal tu práci a rozchodil BTH tak jistě ocení jeho funkci. To co dříve u mě trvalo celý den jsem schopen pomocí BTH udělat za hodinu (možná i méně). Navíc člověk nemá "vykoukané oči...) Jen je potřeba se trochu zamyslet a pročíst si nastavení.... To mi sice také zabralo jeden den - ale o té doby nedám na BTH dopustit. I já jeho tvůrcům moc děkuji...

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...