Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 723
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

to Laadiis:

Vyzkoušel jsem a jeví se to velmi dobře. Mám jen jednu připomínku, nebo možná spíš dotaz.
Jak vyřešit, aby se backtesthelper neotevřel při každém kliknutí v grafu? Mnohdy potřebuju do grafu něco zakreslovat nebo zapisovat a je pro mě nepraktické, že se po každém kliknutí v grafu hned otevírá backtesthelper, i když ho zrovna nepotřebuji. Nevím jestli to nějak půjde vyřešit, jinak je to velmi praktická pomůcka backtestingu.

Jarda

Odesláno

to jarda:

Snažil jsem se vyřešit, aby se BacktestHelper otevíral jen při kliknutí přesně v oblasti příslušné úsečky ... ale zatím bez řešení ...

NT svoje low level API nedokumentuje ani nesupportuje ... docela jsem se zapotil přijít na to jak odchytit událost myši ... i když je to pak jen minimum kódu ;-)

Ale popřemýšlím jak vyřešit dočasné vypínání BacktestHelperu ....

Laadiis

Odesláno

Aktualizoval jsem NinjaScript ... nyní máme možnost rychle vypnout/zapnout zobrazování BacktestHelperu po kliknutí v grafu. vypnutí/zapnutí se provede stisknutím kláves "Ctrl+B" a poté "F5" v aktivním okně grafu. Jak aktualizovat: - stáhněte si aktualizovaný archiv - nahraďte půvpdní soubor BacktestHelper.cs tím z archivu - POZOR: Aktualizovaný NinjaScript je nutné znovu zkompilovat ... Tools->Edit NinjaScript->Indicator... vybrat položku BacktestHelper ... v zobrazeném okně tlačítko compile (páté z prava)

7322

Odesláno

To Laadiis: mám jen skromnou otázečku...v .pdf s návodem k instalaci je napsáno,že uvedený postup nastavení je pro backtestr z emini...zajímá mě zda to bude fungovat i s backtestrem od uživatele Tomassino?

Odesláno

to Laadiis:

předem chci poděkovat za super helper (tu) , a jen toto: mám verzi exel 2002 :-( a nejde mi otevřít skrze tlačítko " otevřít Office exel" hlásí mi to tu samou hlášku jako o pár příspěvků víš .... chci se jen zeptat jestli to jde nějak řešit nebo musím změnit verzi exelu ?? ps: stáhl jsem si dle odkazu na exel 2003, ale mám exel 2002 tak že mi to nejede.. :-( předem díky za případnou pomoc... (tu)

Odesláno

Ahoj,

super program, uz som si nejaku dobu hovoril, ze musim nieco take naprogramovat, usetril si mi kopec prace. Mam Office 2003, NT 6.5.1000.6, Primary Interop Assemblies nainstalovane a BH mi pise "Nelze spustit Office Excel".

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...