Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 723
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

to Laadiis:

takze ani po OPRAVE office nemůžu otevřít Excel soubory přímo z Windows. Viz hlášky výše. Můžete mě ještě poradit?
Používám VISTY, office07.

dekuji focus

Odesláno

to Fokus:

napadá mě následující ... obnovit systém z bodu obnovení před instalací BTH ...

Start - Všechny programy - Příslušenství - Systémové nástroje - Obnovení Systému

V zobrazeném okně přejděte až na seznam všech bodů obnovení a vyberte ten, který odpovídá instalaci BTH - v popisu bude zmínka o instalaci BacktestHelperu ... a nechejte systém obnovit ...

Tímto vrátíte nastavení systému na stav před instalací BTH ... což by měl být stav ... kdy Vám vše fungovalo ... Vaše dokumenty zůstanou beze změn ... avšak BTH již nebude k dispozici ...

Poté můžete opět experimentovat s instalací BTH ...

Odesláno

predtim nez to udelam jeste jedna vec .... kdyz zkopiruji na plochu primo z START- VSECHNY PROGRAMY - MICROSOFT OFFICE cisty sesit Exel 07 a potom v nem otevru pres zalozku OTEVRIT jakykoliv exel na plose tak jej otevru bez problemu. Pote dam ULOZIT JAKO a ulozim na plochu a uz jej neotevru.....

focus

Odesláno

mám problém úplně na začátku stáhla jsem si backtester, a jedu podle manuálu, ale hned krok tři problém. jak se mi zobrazí ta tabulka co tam je popsaná?? když použiji ten odkaz objeví se mi tato stránka a já nevím co s tím dál ... porádíte někdo totálnímu amatérovi na instalace???

Syncplicity

* Login
* Sign Up

* Home
* Tour
* Features
* Videos
* Pricing
* FAQ
* Blog

Page Not Found

You found a link that didn't work.

Go Home

* Support
* Legal
* About
* Contact
* Press
* Blog

©2007-2009 Syncplicity, Inc. All Rights Reserved

Odesláno

To Laadiis:

mám malej problém s odsazováním šipek a textu v grafu. Defaultně tam máte nastaveny hodnoty 1 resp. 2. Já bych potřeboval pro zvýšení přehlednosti tyto vzdálenosti zvětšit, ale po změně v Backtesthelperu se nic nestalo a pořád se to zobrazuje stejně. Zkoušel jsem i vypnout a znovu zapnout Ninju.

Dělám něco šaptně?

Díky Jarda

Odesláno

to JaroslavVrana:

ted jsem na to koukal ... je tam opravdu chyba ... u vstupní a výstupní šipky to nefunguje ... ostatni ano ...
opravím to a změním odkazy na aktuální verzi ...

Odesláno

Zdravím ...

dnes jsem uvolnil update BTH na verzi 1.9.2
prováděl jsem i změny v instalátoru ... proto čtěte "Předinstalační kroky" v dokumentaci "BacktestHelper - Instalace"

Odesláno

Ahojte.Som uplný nováčik a mám jednu otázku ktorá ani neviem či sa tu hodí.Neviete mi niekto poradit odkial by som si mohol stiahnuť fin win backtester?Ten s ktorym by sa malo pracovat na najblizsom workshope.Dakujem

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...