Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 723
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Barabašek: pokud je zapnuto automatické přepočítávání vzorců Excelu ... pak bude vkládání opravdu velmi pomalé ... jelikož dochází k přepočítání po vložení každé z dílčích hodnot obchodu ... Laadiis

Odesláno

Dobrý den,
prosím o radu. Nainstalovala jsem si BTH a vložila si cestu ke svému obchodnímu deníku. Nic jiného jsem zatím nenastavovala. Nyní se mi však nezobrazí kontextové okno, ale hláška: NEPLATNÝ INDEX.....NELZE NAČÍST LIST S NÁZVEM "BACKTEST" V SOUBORU.....UJISTĚTE SE, ŽE MÁTE SPRÁVNĚ ZADÁN NÁZEV LISTU.
Tak teď nevím, co jsem udělala špatně a jak to opravit.
Děkuji za odpověď. Blanka

Odesláno

Pomohlo by, jenže nemůžu vůbec otevřít to okno, kde se to dá nastavit. Když kliknu levým tlačítkem na graf, objeví se výše zmíněná hláška. A jiný zbůsob, jak si toto okno vyvolat, neznám. Jde to i jinak?

Odesláno

Dotaz: Nové verze to tahá pořád jako instalační balíčky, takže je nutné nejprve odinstalovat stávající verzi a nainstalit novou. Nešlo by tam nějak dávat i ZIP s DLL knihovnou, která by se jen kopírovala? Je to rozhodně jednodušší a rychlejší a protože jsi jako sopka a chrlíš neustále další a další verze ... (tu)

Odesláno

Případně aby to alespoň přepláclo stávající verzi a nerozčilovalo se to ... ještě teď doufám (zrovna jsem odinstalil starou verzi), že jsem nepřišel o nastavení BTH ;) No snad ne ...

Odesláno

Lucínek:

jj ... máš pravdu ... to je nedostatek installeru Visual Studia ... ale musel jsem ho použít ... kvůli automatické registraci knihovny z PIA balíčku ...

prvotní instalace BTH je tedy nutná přes installer ... update už by mohl být možný jen přes ZIP archiv ... takže OK ... bude ZIP :-)

co se týče druhého dotazu ... to bohužel s touto verzí installeru není možné ...

nastavení zůstáva zachováno ...

Laadiis

Odesláno

Díky moc. Až se s tím rutinně naučím (což snad bude brzo) a budu tak backtesty dělat téměř rychlostí světla, budu Tě za to velebit do nebe a také si kliknu na PayPal tlačítko "Donate" nebo se revanšovat jiným způsobem. Doposud jsem podobná tlačítka ostentativně ignoroval :D
Každopádně díky ...

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...