Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý den, prosím o radu. Instaloval jsem BacktestHelper1.5.3.152 mám Excel 2007,XP a Backtester XII. Problém je že se mi nezapisují hodnoty do excelu a přenese se mi jenom datum,čas vstupu a patern . Jakmile překliknu do BacktestHelpru napíše mi to chybovou hlášku viz.příloha předem děkuji za pomoc jsem začátečník takže každá rada dobrá Barabášek

7864

• Odpovědí 723
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

skodis ...

Posli mi na email (ktery najdes v dokumentaci) ... vsechny soubory z ....
C:\Document and Settings\skodis\Dokumenty\NinjaTrader 6.5 .... soubory z adresaru log a trace ....

Laadiis

Odesláno

Barabašek ...

V otevřeném okně BacktestHelperu klikni na kartu Nastaveni ... v sekci Mapování sloupců ... nastav názvy sloupců podle Tvého Backtesteru .... tzn pro Datum nastav B, pro Čas nastav C a tak pokračuj pro další sloupce ...

Laadiis

Odesláno

Hola lidičkové, nesetkal jste se někdo už s problémem, že nejde udělat záloha NT, protože "soubor backtesthelper.log je využíván jiným procesem"? Přitom nemám otevřené ani jedno grafové okno, kde bych měl BTH aktivní ...

Odesláno

Pro lucinek:
BTH nepouzivam, ale jeste z dob, kdy jsem programoval a pouzival ms excel, zkus tenhle tip:

ctrl + alt + delete -> spravce uloh -> zalozka se seznamem spustenych uloh
a jukni jestli ti tam nevisi BTH program nebo excel

Odesláno

Zdravím ...

nová verze BH 1.5.4.163

Změny verze 1.5.4:
- MFE spread v počtech ticků namísto absolutní hodnoty ceny
- log soubor zpřístupněn pro čtení/kopírování i při otevřeném BH (NT)
- možnost online stažení přehledu změn BacktestHelperu

enjoy ;-)

Laadiis

Odesláno

Laadiis: Děkuju moc za skvělou pomůcku pro backtestování! Spolu s Excel souborem od Finančníka se jedná o téměř dokonalé zázemí pro backtestování, které se tím pro mě stalo radostí a né otravnou válkou s trefováním buněk v Excelu. Zaslal jsem alespoň symbolických 500 CZK a ještě jednou děkuju! :-)

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...