Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 723
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Laadiis: Jo, takhle to mám a myslel jsem, že to je výsledek. Teď, když jsem se dočetl, že to zmizí, trochu jsem se lekl ;-) Nejsem teď u obchodního PC a ještě nějakou dobu nebudu, tak jsem to nemohl vyzkoušet ... ale uklidnil jsi mne.
Díky za BH.

Odesláno

Ďakujem za opravu, už je to v poriadku. P.S. Klobúk dole pred vašim prístupom. Takýto prístup sa dnes už nevidí. Riešim vo firme rôzne problémy s nemenovaným dodávateľom informačného systému a jeho reakčná doba sa pohybuje v diasiatkach dní. Ešte raz ďakujem. ;)

Odesláno

Ahoj, Laadiis, tak mám zase problém :)
Nainstaloval jsem si nový BH - vše OK, Jdu na backtest - zadám vsupní úsečku, vyberu patern astranu- vše Ok, ale jakmile dám úsečku Mae a kliknu na MAE/MFE, tak se mi cena objeví v MFE, a když potom zadám Mfe, tak se mi cena změní v Mfe a do backtestu se mi zkopíruje vše kromě Mae???? :S

Odesláno

skodis: pokud vím, tak když klikneš na MAE/MFE, vyplní se ti oboje, protože to, co tam je, je současně i MFE (zatím žádné nemáš a pokud je to alespoň trochu v +, je to MFE). Když vybereš znovu totéž na jiné úsečce, naplní se ti i MFE a MAE zůstane beze změny (už je tam nižší hodnota než aktuální). Je jedno, v jakém pořadí, jestli nejprve MFE nebo MAE. Alespoň takhle mi to chodilo a bylo to tak OK, tu nejnovější verzi jsem ještě nezkusil.

Odesláno

to ano, tomu rozumím, však takmi to na starém BH fungovalo,,, ale stále nic, tak jsem nový odinstaloval a přeinstaloval jsem i Ninju, stejný problém, tak jsem tam chtěl po několikáté instalaci BH 15,3 hodit starý, tak mi to háže tohle, co by jsi mi prosím doporučil, už se v tom hrabu cca 2 hodiny :S

7860

Odesláno

Díky za novou verzi..vše funguje jak má..už mi funguje i CTRL+B+F5...jen ten popisek nahoře vlevo v okně ninja traderu se nemění (info) při vypnutí a zapnutí..pořád tam mám ...True...jinak supr práce díky..

Odesláno

stále mi nenaskakovalo Mae, a začlo mi to házet hlášky z Ninji s nějakým problémem, a navíc, jsem nemohl ani napsat cestu k backteru.txt.... díky za doporučení nějaké cesty....mám 2003 office, a xp

Odesláno

skodis...

Odinstaluj NT ....
V C:\Documents and Settings\skodis\Dokumenty smaz NinjaTrader 6.5 a NinjaTrader Backup ....
Nainstaluj NT ...
Stahni si znovu BH ...
Nainstaluj BH ...

snad to pomuze ....

Laadiis

Odesláno

takže jsemto udělal jak jsi mi napsal --- stejný problém, tohle mi napše za hlášku, jakmile mě to upozorní , že nemohl najít cestu k backtersteru.txt, tak jsem kliknul na Nastavení a tohle mi vyskočilo, a stejně ani tu cestu změnit nemohu,nejde topřepsat a ani tam nevyskočí ta šipečka browse ( teda jestli to tady také je).... :S :S :S

7863

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...