Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý den
mám dotaz k semináři s Mplayem. Na jeho stránkách se objevilo, že od přísštího měsíce by měla být k dispozici jeho kniha o opcích. (původně o ní mluvil jako o "book" teď to pojmenovává "manual"). Chtěl bych se zeptat, zda bude možné tento manual zakoupit na semináři 30.3 a 31.3 v Praze. Díky předem.

Odesláno

Děkuji za rychlou odpověď.
Informace jsou tady:
www.mplayoptions.com/book.html
dlouho tam byla nezměněná stránka s tím, že Mplay na knize pracuje, teď je to jinak a mluví se o příštím měsíci. Protože jset s Mplayem v kontaktu, nemohli byste prosím zvážit, zda by prodej manuálu na semináři přecijen nebyl možný (pokud tedy kniha opravdu vznikne)? Věřím, že by to semínář vhodně doplnilo. Dík předem.

• 2 týdny později...
Odesláno

regis

Ten Mplayův manuál bude jen ebook v pdf, proto není nutný ho vozit do Prahy a prodávat na semináři :) Přidal na svůj web: "ORDER NOW" - předpokládám, že už jde ten jeho opční manuál asi objednat.

• 2 týdny později...
  • 1 month later...
  • 3 years later...
Odesláno

Otazka tykajuca sa diskusneho vlakna k MPLAY.

Pamatam sa, ze bolo separatne vlakno, kde boli diskutovane strategie prezentovane MPLAY-om v 2009. Po dlhsej dobe som sa tam chcel pozriet a neviem ho najst. ak dam do vyhladavaca klucove slova, najde mi odkazy, ale po ich odklepnuti ma vrati na hlavnu stranku diskusii. Co robim zle? :S
Viete mi prosim pomoct najst toto vlakno, resp. je este aktualne? Minimalne by som sa rad dostal k archivu.

Dakujem

Martin

• Vytvořit...