Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Diskuze k článku: Finančník.cz vám přeje příjemné Vánoce a úspěšný rok 2009!

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 51
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Chci Vám velmi poděkovat za práci kterou pro nás, ostatní tradery, děláte. Přeji Vám do příštího roku ty nejdelší trendy, nejnižší komise a žádné chopy :) A k tomu nezbytnou porci zdraví a životního štěstí.
S pozdravem
Filip

Odesláno

I já bych chtěl hlavně "pánům finančníkům" :-) ale i všem, kteří se rádi podělí o svoje zkušenosti a poradí, popřát hodně úspěšný rok 2009 nejen v tradingu.

Pokud vše půjde dobře, tak i já začnu v příštím roce live.

Roman

Odesláno

Zdravím !
Veselé svátky a úspěšný rok 2009 přeji Tomáši a Petrovi, kteří nás už 4 roky provázejí zákoutími tradingu, všem mladým nadšencům, kteří tuto fascinující oblast teprve objevují, i všem nám, starým kmetům, co to s Finančníkem táhneme takřka od jeho zrodu ... a nedáme na něj dopustit.

Odesláno

Zdravím,
i já se připojuji s přáním příjemného prožití svátků a mnoho úspěchů v roce 2009 přeji Tomášovi , Petrovi a všem zde zúčastněnýn traderům nejen v tradingu, ale i v osobním životě.

Ať se daří.

P.J.

Odesláno

Chci všem účastníkům tohoto fora popřát hezké Vánoce,šťastný celý nový rok a hlavně hodně zdraví.

Ať se tu scházíme i nadále v nejhojnějším počtu a řešíme věci,které nás baví,někoho i živí,se stálým zaujetím,jako doposud.

Josef.
Odesláno

Ďakujem,

a prajem rovnako pokojné Vianočné sviatky a v Novom roku 2009 veľa úspechov, šťastia a zdravia celému finančníkovi.cz (i tým čo stoja v pozadí), veľa vytrvalosti a trpezlivosti s nami začiatočníkmi, začiatočníkom prajem "dostatok" jednoduchosti napodobniť úspešných a úspešným traderom želám nech sú aj naďalej vytrvalo úspešný!
P.S. Od januára idem live. :-) Veľa štastia!

Igor

Odesláno

Chcem sa podakovat Petrovi a Tomasovi za tento vynikajuci web, za ich pracu na nom, aj za to ze mi poodkryli fascinujuci svet tradingu, ktory ma v poslednej dobe uplne pohltil. Dakujem za novu perspektivu, pani financnici, a prajem Vam stastne a vesele vianoce a uspesny rok 2009 plny ziskov a novych vedomosti, skusenosti a napadov.

Yamato

Odesláno

Děkuji Tomáši, Petrovi i všem ostatním za jejich aktivitu a přeji hodně štěstí a zdraví do budoucna, neboť věřím, že vše ostatní si díky pilnosti a sebevzdělávání dokážeme nadělit sami.
Ať se vám daří ! :)

Odesláno

Veselé Vianoce, šťastný Nový rok 2009, veľa zdravia, šťastia a pracovných a obchodných úspechov počas celého roka 2009 Vám všetkým prajem spod zasnežených Tatier.

Súčasne si dovolím poďakovať Petrovi a Tomášovi za ich neutíchajúce úsilie o rozvoj informovanosti o tradingu a pomoc nám všetkým a predovšetkým nám začínajúcim. Srdečná vďaka.

• Vytvořit...