Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Toto vlákno
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Diskuze k článku: Videotutoriál: NinjaTrader a Zen-fire data - bezplatný komplet pro trénování intradenního obchodování

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 204
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

vazeni, backtest a papertrading, to nie neico uplne ine. sam som si myslel ze ako som si zbacktestoval, ze to dodrzim - velke gulove... ale lepsi sa to. ziadna chyba, nad ktorou sa zamyslite nie je na skodu. skor naopak, posunie vas to dalej. mozete v sebe odhalit dalsie nedostatky, na ktorych mozete pracovat. a v konecnom dosledku sa tak sami seba mozete spytat, kde by ste boli kebyze dodrzite obchodny plan? aj takyto pristup buduje doveru v to, co sa testovalo, a clovek sa uci v buducnu vyhnut hlupym neopodstatnenym chybam.
po pravde, papertradding je rovnako dolezity krok k obchodovaniu, ako backtest. a co si pochvalujem je, ze sme v pravnom case na spravnom mieste - papertrading bez potreby vkladu, ucet na neobmedzenu dobu (zatial), kvalitne realne data zadarmo :) (tu)

Odesláno

Zdravím

po parádním tutorialu "jak,kde,co" jsem začal se stahováním a instalací... kupodivu první blesková facka přišla od Woken , že nemám NET Framework 2.0 .. po stažení této "nutnosti" přišla facka další , že to nenainstaluju bez windows instaleru 3.1 (td) celkem asi 100MB dat .. nato že mám XPčka proff. stále "aktualizované" jsem se docela nakrknul .. už je ale vše připravené , tak jdu zkoumat. držte palce a na případnou instalaci se řádně připravte .. (PC retardováno 2x)

Odesláno

Dobrý den, moc děkuji za tutoriál. Vše jsem udělal dle instrukcí. Bohužel se mi nedaří připojit (viz. hláška na obrázku). Na foru už tohle řešilo více lidí, ale nenašel jsem v čem je ten čokl zakopaný :). Pokud už někdo tohle vyřešil budu vděčen za každou radu.

6677

Odesláno

Musím říct, že je to stručný a přehledný popis. Je super, že je i toto ve videotutorialu. Jen to mohlo být dřív. Každopádně je to super, když to pomůže. Pánové děkujeme...
Už se těším na podrobnosti o FinWinu na úvodním kurzu.

Odesláno

Dobrý den,
mockrát děkuji za tutoriál. Vše jsem udělal dle instrukcí. Bohužel se mi nedaří připojit (viz. hláška na obrázku). Na foru už tohle řešilo více lidí, ale pořád nemůžu přijít na to kde je ten čokl zakopaný :). Pokud už to někdo vyřešil budu vděčný za každou radu.

Odesláno

moja skusenost s nefunkcnym pripojenim:
napisal som na mirus futures, ze kde moze byt problem, ked som postupoval podla ich navodu. poslali mi navod znova. a ked som sa pripojil uz to islo.
vsimol som si este jednu vec - kazdy z nas mame to iste prihlasovacie meno a heslo na simulovany ucet. takze toto nebude vec mena a hesla ale IP adresy, alebo internetoveho pripojenia. je mi zahadou, ako riesia konkretneho uzivatela, ked kazdy mame stejne meno a heslo,, jedine cez IP, nemaju ako inac. tato informacia mozno pomoze niekomu, kto sa do tohto vyzna viac.
este mi odpisali, ze mam zrusit firewall, aby mi neblokoval data, a vobec aby nebranil tomu pripojeniu. a potom mi to uz zacalo fungovat tak ako ma.

Odesláno

supr ...
nedavno jsem si stahnul ninja a chtel zkusit data z opentick, jenze oni maji na webu uz dlouho napsano, ze upgradujou sit a neprijimaji nove zakazniky :-(
takze diky za novy zdroj (tu)

Odesláno

max78:
Ako sa uz pisalo v niektorych vlaknach a kamarat mi to tiez tak podal, tak NJ+ZN pouzivaju na komunikaciu s tvojim pc nestadartne porty, ktore niektory providery cez den vypinaju kvoli sietam P2P.
Mam doma dve pripojenia a na jednom mi to vypisovalo tiez chybovy hlasku, take som zistil ktore porty to su a poziadal providera nech mi ich otvori, ze ich potrebujem na jeden software. Vyhovel mi
a uz mi to bezi, mozno je to aj tvoj problem.

• Vytvořit...