Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

bopra77:

děkuju za Petra i Tomáše:-)

jinak kurzy jsou na různé témata - opce, spready, intradenní obchodování, párové obchodování, psychologie..+technické workshopy..

opce jsou na dvě části, spready jedenkrát, stejně tak i párové obchodování a psychologie..toto lze absolvovat libovolně (jen opce první I a pak II)..co se týče intradenního obchodování, tak absolutní nejzákladnější věci jsou v Základech, na které jste se přihlásil..odtud můžete pokračovat nejlépe na E-mini I (www.financnik.cz/exe/webinare/emini1.php)..poté můžete jít na price action (www.financnik.cz/exe/webinare/fims.php)...další dříve živé kurzy jsou v online přípravě..ale E-mini I je takový skutečně intradenní základ..

michal

• Odpovědí 163
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Odesláno

Mnohokrát vám děkuji za odpoveď, Michale. Já hlavně tápu v tom, jak spolu dané kurzy souvisí, např. jestli nejdříve není vhodné projít nejprve kurzem psychologie obchodování a až poté se zaměřit na zmíněné E-mini, apod. Předpokládám však, že případné souvislosti budou zmíněné v základním kurzu.

Každopádně mnohokrát děkuji za laskavou odpověď a přeji vám pěkný den.

• 5 months later...
Odesláno

Zdravim, chci se zeptat, jestli si kurzy od financniku mohu pustit i na jinem PC a na jine IP adrese? Planuju se prestehovat a zaroven i koupit novy pocitac, tak nevim, zda s koupi kurzu nepockat.
Ikdyz v popisu online kurzu je napsano, ze je mozne jej sledovat nekolikrat dokola odkudkoli. Bjim se aby to nebylo svazna MAC nebo IP adresu. Dekuji (tu)

• 1 month later...
  • 1 month later...
Odesláno

Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, zda ke kurzu "Pokročilé obchodování FinWin, price action a intermarket analýzy: Výstupní techniky, řízení obchodů a procvičování" budou k dispozici skripta. Dále bych se rád zeptal, jaký má tento kurz vztah ke kurzu E-mini 2, zda ho spíše rozšiřuje, či na něj navazuje? Děkuji za odpovědi.

Odesláno

Dobrý den,
chci se zeptat, jestli je stále možnost se zůčasnit živého kurzu, tedy jedná se o FIMS 2:Pokročilá aplikace Intermarket patternů a analýzy nabídky/poptávky v akciových indexech,pokud si tedy zaplatím kompletní daytradingové vzdělání.
Bude to pro mne přínosné a účelné, když budu mít na pochopení z dvou webinařů cca měsíc a poté se zůčastnit živého kurzu,kde se bude ve všem pokračovat dále za chodu?
děkuji za odpověď :)

Odesláno

Adame:

možnost myslím, zcela určitě stále je, protože na kurz se lze ještě normálně přihlásit..jinak zvládnout se to taky určitě dá..FIMS už je trošku pokročilejší učivo..ale zase je to z hlediska diskréčního obchodování opravdu velmi hodnotný směr..navíc online kurzy si můžete pouštět dokola, kdy budete potřebovat, a k živému kurzu dostanete tištěná skripta..takže problém to potenciálně není..

michal

Odesláno

Děkuji Tomáši a ještě bych se chtěl zeptat jestli se v tomto novém kurzu (Pokročilé obchodování FinWin, price action a intermarket analýzy: Výstupní techniky, řízení obchodů a procvičování) budou používat nějaké pojmy, které jsou vysvětleny v emini 2, ale ne v emini 1. Abych poté netápal. Děkuji předem za odpověď.

Odesláno

Dobry den, prosim Vas ked sa prihlasim do diskuzneho fora a nasledne chcem si prehrat zaplateny online kurz
"Daytrading od A do Z v jednom kompletním celku"
Kliknem na ukazku zdarma svieti mi napis "neprihlasen" zial mam preinstalovany pc a uz nemam povodny link na odkaz.
Mohli by ste mi prosim s tym pomoct, neviem do akeho vlakna napisat svoju otazku,
Jednoducho mi stale svieti "neprihlasen" i ked v diskuzi prihlasena som. Kurz si pustam na 2 IP adresach/dufam ze to neni proti pravidlam,
Dakujem

• Vytvořit...