Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

AndrewD
graficky to tuším nejde, jedině hodnotově (historie)..jinak je tady někde odkaz na manuál, ale dle mne tam taková funkce není
jj, VT 2,0 je rychlejší i stabilnější
SID

• Odpovědí 422
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

novacektom: cable 10 min TF 10 DB perioda, aj ked v poslednom case, je mimo formy( preoptimalizacia) :), je zrejme , ze funguje lepsie na dlhsom TF ... je prilis pekne verit v AOS ... trvalo to dlho kym som to nevypustil z hlavy, no myslim, ze som urobil dobre , vid. "MIRACLE" XD , nic proti Sidovi , ale dost ludom to podla mna pomohlo , GL

Odesláno

Aby sa to zase nezdalo také jednoznačné, dá sa dočítať, že napríklad fyzik, rhombic a istý čas aj Sid a aj iní, zarábajú, alebo zarábali AOSmi veľmi slušne. :) Zrejme to nebudú tie AOSy, ktorých je po rôznych fórach tony. To len tak pre zaujímavosť, nemám nijaké osobné skúsenosti.

Odesláno

nae:ještě bych měl na tebe jednu takovou drobnou otázku,když už jsi na fx rok live,používáš adxma a kst jako AOS nebo každý zvlášť?Mohl bys třeba popsat jak postupuješ při vstupu do pozice?Díky

Odesláno

novacektom: www.financnik.cz/forum/read.php?13,2475,11055#msg-11055 , vstupujem na poziciu pri urceni trendu pomocou CCi 50 a adxma , kst je pre mna filter , hlavne pri vystupoch.samozrejme sledujem AU , oil a previazane trhy samozrejme a takisto www.triquetrafg.com- hit poslednych cias .nemam urcene nejake striktne pravidla , jedine pouzivanie SL :) uz to tu bolo popisane 1000000x , musis si najst co vyhovuje tebe

Odesláno

nae:díky,ještě mám před sebou dlouhé studium,ale zatím mi nejlépe vychází určení trendu na 4H TF pomocí EMA 20 a WCCI ,a na krátkých TF vstup do trendu.funguje to docela dobře,´mám to nakoukáno od rhombica1,jen těch signálů není tolik.Jen marně hledám indi KST,případně jeho nastavení,někde na fóru zde to snad najdu :)

Odesláno

podle mě bohužel nenajdeš....kst jsem hledal taky a mimo toho co je použitej v aos,tady nikde neni...pokud by si měl víc štěstí než já,dej vědět..... ;)

• 4 týdny později...

• Vytvořit...