Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 422
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Zdravim,
posledni dobou mam problemy s DEMEM u CMS. Oproti live CMS mi na demu chybi data za nektera obdobi. Nevite nekdo cim to je? Nejspis chyba u brokera...

Odesláno

když zapnu VT, naskočí aktuální svíčka. problém je, že předcházející svíčka je close z 31/12/08 !! poté běží normálně... když VT vypnu a znovu zapnu je to stejné tj. aktuální svíčka OK, svíčka -1 je close 31/12/08
nevíte co s tím? předtím bez problémů

Odesláno

[bold] fytypaldy[/bold]

mam ten isty problem, a je to asi vseobecny problem pre kazdeho....hovoril som s CMS odpovedali v zmysle vieme o tom riesime to...

Odesláno

nohavica
nejprve si musíš najet na indikaci nebo AOS, který chceš odstranit a vymáčknout Uzávěr nástroje (pokud je "zafajfklý" odstranit to nejde) a potvrdíš..pak si najedeš na pravým na graf (Add Indicator nebo Add Trading system), najdeš si danou indikaci (AOS) a dáš vymazat - delete..
SID

Odesláno

Zdravim,
Prosim Vas nema niekto skusenost s "nežiaducim" uzatvaranim pozici? V podstate mam otvorenu poziciu a ked sa snazim otvorit dalsiu t.z. druhu poziciu, prva sa mi automaticky uzatvori nemam nastaveny SL ani PT.
dakujem za radu.
B.

Odesláno

ahoj chtel bych se zeptat Side, nevis, zda existuje v novem "vetecku" nejaka funkce, ktera by mi ukazovala historii obchodu zpetne na grafu, kde jsem pozici otevrel a uzavrel a slo to napr. zpetne vytisknout, proste v graficke podobe? vim ze se na to nejaky uzivatel pred casem ptal, ale nebylo mu zodpovezeno.

jinak nevim, zda jsem tu jediny, ale nove VT mi prijde daleko spolehlivejsi a hlavne mene narocna platforma na system, nez predchozi, pada mi opravdu minimalne a charting a vsechno je tam rychlejsi, starsi VT se desne trhalo a obcas to byl porod, proste nemuzu si ho vynachvalit

• Vytvořit...