Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 422
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

ZdenekB
Pokud máš tyhle problémy(myslím live, nebavím se o nějakých hrátkách s demem), tak je to předmětem reklamace. V době přetlaku objednávek jsou exekuce holt jiné a nemusí odpovídat představám tradera - je třeba si uvědomit, že CMS i další retail brokeři např. s MT platformou (Active, Mig, XTB, Interbank atp.), jsou už ze své podstaty něco jiného než např. ECN..to už bylo zmiňováno snad 100x.. Pokud ti VT nevyhovuje, pryč od toho a zkus něco jiného
SID

Odesláno

SID
Ohledně těch objednávek a týká se to AUD/NZD, které používám, jsem si podrobně prošel a vychází, že dopoledne to běhá perfektně, ale odpoledne jsou ty problémy těch přetlaků objednávek, tak jak si to napsal.
Ještě se chci zeptat na ten tvůj indikátor ASIDENTRY.vttrs, já ho samozřejmě mám a k AUD/NZD by bylo dobré pokud by šel long a short přehodit.
ZdenekB

Odesláno

dobrý jitro,mám takovou prosbičku..asidentry mi nějak nejde rozchodit,vůbec se nedají vyplnit udaje-stopka apod...nevíš kde může být problém???má v.t.2 live,díky za tvůj čas.....Martin

Odesláno

to SID: testujem tvoj ea sid_dervas uz cca 2-3 mesiace napriklad na niektorych paroch (nie jpy crossy) zalezi samozrejme na TF , nastavaveni MA a DBoxov.za predposledny mesiac 6000 pips, za posledny 5000 pips ,na jednom pare, hoci je volalita v tomto obdobi extremna, myslim, ze je to velmi dobry system. zatial som sa nestretol(kedze nepoznam tvoj arzenal :) )s profitabilnejsim, hoci idem live cce rok pomocou adxma a kst, urcite ta psychika zatial robi svoje... nemas nahodou doplneny tento system o tie vychytavky ako:initialstoploss, tradetime, profit target, kedze uz isty cas to vsemozne upravujem a nemozem to spustit...

Odesláno

nae
popravdě řečeno, už nevím o jaký systém šlo.. :)..už jsem tady toho dával hafo..dej sem odkaz a kouknu se na to, případně doplním podle času o další nástroje.. :)
SID

• 2 týdny později...
Odesláno

Po upgradu VT2 se mi dnes 2x stalo ze cena nedosla na entry objednavku ale prodej byl aktivovan a to treba 10 pipu od entru. Obchod. rozpeti mam na 0 a spred byl porad 2. Je to novou verzi nebo to je "normalni"?

Odesláno

Dneska se mi to stalo 2x na live. Vůbec jsem nechápal co se děje. Ale vidím, že nejsem sám. Původně jsem myslel, že mám něco s nastavením, ale vidím, že to je tou novou verzí. Che: asi to budem řešit 2.

Acer

• Vytvořit...