Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 422
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Diky Side,BB jsem zkousel a neni to to prave,mozna s jinym nastavenim,jak pises,v knizce se pise ze BB jsou kanály ze smerodatnych odchylek a ja potrebuju prime obalkove krivky (envelopes),tak se radeji ptam abych nasel to prave orechove,testnu ty Keltnery diky...

Odesláno

nohavica
Elder vychází z jiných trhů, které nemají s FX nic společného. Jeho kanály jsou založeny na denním pohybu např. indexů nebo komodit s danou otvírací a uzavírací cenou (podle otvíracích a zavíracích cen burzy). FX jede pernamentně a nezná pojmy ze kterých vychází Elder. Kdysi dávno v roce 2006, jsem tady dával, spíše pro potřeby výuky, komplex MA. Zkus si to stáhnout a vyber si různé modifikace MA, třeba ti i tohle pomůže. I když to nejsou Elder kanály...
www.financnik.cz/forum/read.php?13,2475,page=100
SID

Odesláno

Tak opět díky Side, myslel jsem že by ten kanál šel použít i na FX ,a že ty open,close by se daly použít třeba za určité období,kanál má vycházet ze zadané MA a nastaveni koeficientu kanalu tak aby obklopoval cca 95% svíček,no nic tak už s tím dám pokoj,no a Tvuj komplex Ma samozřejmě znám,ten se na mě z monitoru už nějakou dobu směje...

Odesláno

PetrPavel

zrušiť sa to nedá, ale dá sa to zminimalizovať. Klikni na štítok pravým, daj "Nastavení návěstí" otvorí sa Popiska a tam vpravo je "Štítek indik. TA" - tu zmeň písmo na minimum t.j. 1 a je to... :)

• 3 týdny později...
Odesláno

Ahojte,
chcel by som sa spýtať, ako backtestujete vaše systémy? Dajú sa nejako stiahnuť data z internetu a vložiť do VT alebo to robíte cez iný program/stránku?
(sorry ak to tu už bolo, ale väčšina tém tu má 10+ strán tak sa to nehľadá moc ľahko :) )

• Vytvořit...