Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• 2 týdny později...
  • Odpovědí 225
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Seriózne vás žiadam o pomoc: môžete sa prosím vás pozrieť, či vám napr. pri SPX pri starších dátach (ako roky 2011,2012) ukazuje greeks? Alebo tiež aj vy všade máte N/A ? Pri novších dátach mi v thinkback greeks normálne ukazuje, ale v starších dátach už nie. A v nedávnej minulosti mi greeks ukazovalo aj pri starých dátach. No teraz už nie. Neviete, prosím, čím to je ?

• 2 months later...
Odesláno

Zdravím,
chci se poradit ohledně platformy thinkorswim a celého tdameritrade. Chtěl bych si u nich otevřít účet hlavně kvůli té jejich platformě, která je jak pro ios tak mac údajně perfektní (MT4 pro ios mi nevyhovuje a pro mac je to nepoužitelný). Zajímalo by mě ale jak je to s pákou (Našel jsem tam rozsáhlej popis, ale moc moudrej z toho nejsem), ale chtěl bych tam vložit zatím jen tak max. $2000 takže bych toho stejně nejspíš využít nemohl (Ale prostě jen tak pro info). Ještě jak je to s poplatky, protože jsem četl že někdo platí $10 za trade a někdo 5$ a jestli jsou tam ještě nějaké jiné poplatky, třeba za vedení účtu atd. Vím že tohle je všechno dohledatelný na jejich stránkách, ale chci si to hlavně ověřit od zkušených uživatelů.
Předem děkuji.

• 2 months later...
Odesláno

rad bych se zeptal - je nejaka moznost definovani vlastnich hotkeys vyjma tech, ktere jsou v platforme. rad bych si udelal zkratku pro aktivace pole, kam se vypisuje ticker. nevite nekdo, jestli to jde? rad bych ulevil klikani a pouzival v TOS klavesnici, alespon v tomto pripade.

diky za tipy

Odesláno

Poradil by někdo jak dostat data z TOS do exelu?

A ještě jedna prosba , nevíte jak dostat dva grafy přes sebe (né pod sebe), nějak nemůžu přijít na to jak to udělat. :S

Odesláno

pokud jde o ceny opcí v Backtestu, je tam funkce exportu do excelu, nebo do xml. Ale jen po konkrétních dnech.
do jednoho grafu se dá jako ukazatel vložit druhý průběh cen, myslím že je to položka Compare...

• 9 months later...
  • 3 týdny později...
Odesláno

Cyberg, tiež som sa s tým trapil na youtube daj vyhladať "Thinkorswim RTD Excel" najde ti návod ako dokažes TOS spojit s excelom,ak budú problemy pretrvavať pozri prílohu

37863

• 3 months later...
  • 1 month later...
  • 4 týdny později...
  • 1 year later...
Odesláno

Zdravím,

mám problém s platformou. Testuji opční strategii v thinkback a u jednoho měsíce (konkrétně June 2016) se mi nezobrazují hodnoty delta a Impl vol a Prob. OTM je na hodnotě 100%. Nemohl by mi někdo poradit jak toto vyřešit?

• Vytvořit...