Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 225
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

pesiak: kdyz se prihlasujes do ToS, tak nekde na tom prihlasovacim okne se daji zmenit parametry. Pridel tomu aspon myslim tech 720 MB nebo i vic a zkus znova. Me se timhle podarilo vyresit vykonnostni problemy v ToS.

Odesláno

Bobek, máš pravdu. Už to nezamrza. Díky.

Inak pozeral som si "historické" ceny opcií (od začiatku apríla). A napríklad tušim 7.4. a 11.4. najviac kleslo ES. Toho 11.4. kleslo ES až na 1820 (cca) a ako to, keď som dal v ThinkBack ceny opcií na 11.4. tak BID put spreadov 1800/1805, 1805/1810, 1810/1810 mali velmi nízke hodnoty ? Však to boli najbližšie ITM opcie + zvýšená volatilita v dôsledku poklesu by mala spôsobiť, že tie opcie by mali mať "vysoké" ceny a nie 0,25 alebo 0,50. Ako je to možné ?

• 2 months later...
Odesláno

zdravim

ludia, chcem sa opytat, podarilo sa niekomu otvorit live ucet u TOS?

skusal som to cez Seychelsku firmu ale odbili ma tym ze hoci je firma zaregistrovana na Seychellach tak ako vlastnik nemozem si otvorit ucet.
neviete da sa nejako tomu vyhnut?

ja teraz obchodujem opcie cez IB a je to uplne na hovno

diki moc
Palo

Odesláno

Ahoj, mám je už dlouho TOS, paper, ale cca 14 dní nejdou data real time, jsou již 20 zpožděná, tak jsem se jen chtěla zeptat, zda to někdo zaregistroval, či nemá jiný tip na demo, paper, kde budou data v realu, děkuju

Odesláno

to zaciatocnik11 a radim2

prepacte ze reagujem az teraz,
no neviem ako vy ste spokojny s platformou IB a hlavne mobilnou platformou na obchodovanie opcii.
ale ked chcem vytvorit Spread alebo Calendar cez mobil tak spanom bohom
ked chcem dat calendar tak predny mesiac otvori v pohode ale potom ked chcem dat dalsi mesiac tak mi sem tam nacita data sem tam nie.
ked chcem obchodovat SPXPM tak tiez mi nejde

dalej v IB nemam vobec probabilities ITM a OTM
a ked zoberiem platformu TOS na mobil tak to je proste super, jeden klik a order hotova
s vidim krasne probabilities ITN OTM, potom vidim Market maker movies {na PC platforme}

da vam toto IB??

• Vytvořit...