Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Toto vlákno
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• 1 month later...
  • Odpovědí 225
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Ahoj,

nevedel by nekdo zda-li se TOS da take pouzit na obchodovani futures a spreadu na futures ?
Nejsem si moc jisty jestli informace na webu se vztahuji jenom k opcim spreadum, nebo k futures spreadum.
V jejich platforme zatim docela tapu, takze z ni se mi to take nepodarilo vycist.

Diky,

H.

• 4 months later...
  • 2 týdny později...
Odesláno

Zdravím,

snažím se zprovoznit demoúčet pro platformu TOS. Software mám stažený, registraci mám taky. Při otevření TOS pro papertrading se mi neobjeví žádný účet s kapitálem. Nevíte někdo jak na to?

Díky.

• 3 týdny později...
Odesláno

Ahoj, chtela bych se zeptat jestli ma nekdo podobny problem s daty na platforme TOS. Zobrazuji se mi nepresne- nespravne data, vetsinou je ten bar delsi nez by mel byt (low). Kontaktovala jsem TOS na chatu, ale jedine co mi rekli je, ze si to mam opravit manualne z jineho zdroje dat.To jsem doposud delala. Napriklad dnes 5/26/2009 na Spy ve 15:00. Zobrazuje se to na paper money, na TOS live je tento bar trochu kratsi - hodnota 90.62. Diky za odpoved, Sasa

9131

• 4 týdny později...
Odesláno

Ahoj,
jeste bych se rad zeptal na vase zkusenosti ohledne spatneho vykreslovani bar. Budu-li obchodovat live a dam si STP na urcitou hodnutu, ktera bude spatnym vykreslenim baru dotcena bude to v realu znamenat ze ma pozice bude ukoncena? Nebo jak si myslim nedoslo k zadnumu obchodu za danou cenu a tudiz se bude jednat pouze o SW chybu?
Dale jsem si vsiml ze je toto pomerne casty jev napriklad aktualni ZC?
Je tato platforma pouzitelna pro live obchodovani?
Dekuji,
Varanxxxxx

• 3 months later...
Odesláno

Chtěl jsem založit paper money účet na think or swim, ale registrační procedura mi přijde šílená. Přestože chci zatím jenom zkoušet, chtějí poslat fotokopii OP a další "vychytávky". Je to opravdu nutné? :S

Odesláno

Přeji dobrý den,

je to sice už přes 2 roky, co jsem otevíral demo-účet a určitě po mě nic takového nechtěli ...
Zřejmě jste se "ukliknul".

Dokumenty chtějí až při "upgrade" na live (zůstává Vám původní login i heslo - pokud nebude proceduru opakovat).
A těch vychytávek není tolik - stačilo poslat běžnou poštou (fax mi "neprocházel" - pokoušel jsem se ale o odeslání jen několikrát během jednoho dopoledne) kopii pasu + řidičáku + vyplněné W-8BEN a účet byl aktivní za necelý týden.

S pozdravem kbtm

Odesláno

Děkuji za odpověď. Nejsem si vědom žádného ukliknutí. Dokud jsem neprošel registrací, nenabídlo mi to možnost stáhnout aplikaci. Dokumenty jsem jim neposlal, protože zatím uvažuji pouze o tréninku strategie, ale zatím mě to nenechá se zalogovat. Jsem z toho docela rozmrzelý, přijde mi to zbytečně složité na demoúčet. Zatím zkouším na CBOE virtual account, ale je to hodně omezené a chtěl jsem vyzkoušet něco lepšího.

Zdravím Tomcat68

Odesláno

tomcat68,

staci prejst krokom 1 v registracii, potom kliknut save&quit. Na hlavnej stranke TOS kliknut SOFTWARE a vybrat desktop. Zadat kod, ktorym sa overi emailova adresa a mozes testovat kolko chces. Staci sa len chvilku poobzerat po stranke a vsetko najdes.

• Vytvořit...