Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím všechny,

mám trochu problém s hodnotou bodu na e-mini trzích. Hledal jsem tyto hodnoty na stránkách burzy ale moc se v tom nevyznám. Jde o ES, NQ a YM. Můžete mi prosím někdo pomoci s těmito hodnotami za bod? Našel jsem ES-0,05point=$2,5 NQ-0,50point=$10 YM-1point=$5 Jsou tyto informace správné? Děkuji za reakci.

• Odpovědí 330
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

• 1 month later...
Odesláno

Omlouvám se za začátečnickou otázku, ale nikde nemůžu najít co znamená trh ER1 (z živého obchodování na woodiho stránkách). Pátral jsem po nějakým seznamu zkratek, našel jsem toto: www2.barchart.com/futures.asp ale E-Mini Russell 2000 je tam pod symbolem EZ, na stránkách burzy je E-Mini Russell 2000 pod symbolem ER2, a symbol ER1 jsem nenašl nikde. Jsem z toho nějaký zmatený, může mi to někdo objasnit, případně poslat link na nějaký seznam? Díky.

Odesláno

Miles: "rozdíl mezi index a jiným trhem" je např. tady: www.financnik.cz/komodity/zkusenosti/komodity-elektronicky.html. ER1 je samozřejmě na stejné burze jako ER2 (jedná se vlastně o stejnou komoditu e-mini Russell 2000 ale obchodovanou pouze v hlavních obchodních hodinách burzy - nezahrnuje tedy např. noční obchody). Obchodovavané komodity a jejich označení záleží na brokerovi, softwaru a burze, takže například u IB ER1 není.

Richard

Odesláno

Takže jestli to dobře chápu, tak podle toho článku je ER2 futures na akciový index a ER1 je index na ER2. Jestli mají být ER2 i ER1 v hlavních obchod. hodinách totožné, pak nechápu,odebírám od Infinity ER2 a to se mi zobrazuje úplně jinak než Woodieho ER1 na chatu...

• 1 month later...
Odesláno

Dobrý deň,
venujem sa aktívnejšie Forexu, ale plánujem pridať k nemu aj obchodovanie komodít. Keďže som zistil, že komodity sú predsa len o niečom inom ako FX, začal som "od podlahy" a prehrýzam sa článkami pre úplných začiatočníkov, aby som nezanedbal žiadnu maličkosť. A hneď sa chcem opýtať skúsenejších traderov:
Plánujem obchodovať na začiatok Corn a Sugar. Uvažujem nad tým, či obchodovať intradenne alebo denne. Učím sa pracovať s TNT programom, ktorý nemá intradenné data, takže pomocou neho by som obchodoval denne. Otázka teraz je, s akým minimálnym účtom musím rátať na začiatku, ak chcem obchodovať Corn a Sugar intradenne a s akým účtom ak ich chcem obchodovať denne?
Odpoveď je pre mňa dôležitá aj z pohľadu rozhodovania sa, či sa stanem intradenným alebo denným obchodníkom...

Odesláno

Ahoj všem Koukám se po trzích a denní volume hledám na webu Barchart. Nevíte někdo jestli v případě, že trh je obchodován pitově i elektronicky je volume v tabulce sečteno nebo tam ukazují jen pitové nebo elekronické? Nemůžu to z tabulky vyčíst. Dík za info

5727

Odesláno

Ahoj všem Koukám se po trzích a denní volume hledám na webu Barchart. Nevíte někdo jestli v případě, že trh je obchodován pitově i elektronicky je volume v tabulce sečteno nebo tam ukazují jen pitové nebo elekronické? Nemůžu to z tabulky vyčíst. Dík za info Aldomoro

5728

• 2 months later...
Odesláno

Ahojte všetci,

prosím Vás poradte mi. Momentálne skúšam testovať svoj obchodný plán a stratégiu na nečisto a rozšíril som ju o intradenné obchodovanie s E-mini S&P 500. Aká je prosím hodnota jedného ticku resp. jedného bodu?

Ďakujem a želám vš. mnoho úspechov

Rasťo

• Vytvořit...