Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 1,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

to Danko: mám ten stejný problém a stejnou hlášku, už jsem i několikrát přeinstaloval NT, ale na data od Zen-fire se prostě nepřipojím. :( pokud na to přijdeš, dej mi prosím vědět. díky

Michal

Odesláno

Parez001 a Danko
co viem tak broker AMP Futures prechadzal na data od ZenFire na CQG resp. jednalo sa o convertovanie ZenFire na CQG., neviem aky bol dovod, ci im ponukly lepsiu spolupracu alebo ZenFire konci. Davam to ako moznu pricinu.
Skuste hladat hlbsie, alebo nech sa vyjadria ty co vedia kde je problem

Odesláno

Tak jsem dostal info z AMP, že od října Zen-fire neblokuje jen IP adresy přes které získáváte přihlášovací údaje, ale blokuje je celkově pro příjem dat. Takže po 30ti dnech se musí data sosat z jiné IP. (toto je také problém NT vyhazuje chybu připojení u dat ze Zen-fire) Už bohužel nefunguje ani alternativa prodloužení si demo dat na dalších 30 dní. Takže alternativou je buď data např. z CQG (jen na 21dní) nebo si nafundovat někde účet. Pokud by jste někdo našli jinou variantu, odkud nasávat bezplatná data, prosím podělte se :)
Michal

Odesláno

mám problem s načitanim dát ob IB pre NQ. Po spustení NT7 a pripojením sa na data IB mi vyhodí okno s upozornením: Error on loading chart data for NQ 12-11 Globex:My IB : Error in requesting historial data from IB: No security definition has been found for the request (200
V čom môže byť chyba, nevie niekto poradiť ???????????

Odesláno

Dobrý den, potřeboval bych poradit ohledně dat od Zen-Fire. Problém je ten, že backtestuju a najednou vidím, že cca 15 min. najednou zmizelo a pak data pokračují dál. Dokonce u některého dne mi z 16:15 vyznačí konec a najednou je už noční seance a to konkrétně 00:03. Zajímá mě, kde jsou ty data? :-) Kdyby se někdo nudil, mohl by se někdo prosim prosim podívat na NQ 3 min. graf 15.1. 2010 (z 16:15 na 00:03) jestli mu taky tímto způsobem přeskočili data? To je jenom jeden příklad, těch výpadků tam mám víc. Tak jenom jestli je chyba u mě, nebo u Zen-Fire. Díky moc za případnou odpověď.

17378

Odesláno

Parez001:
bezplatná data můžeš ve verzi 7 NinjaTraderu sosat do Replaye. Od toho to tam udělali, dokonce jsou aktuální k času sosání.

stranger, Parez001:
pokud vím, tak AMP zvolil CQG pro možnost otevření účtu s pětistovkou a kdo otevírá účet min. $2000, pak si může vybrat i ZenFire. Taky vymejšlej či už vymysleli vlastní Clearing a mám dojem že ho snad také používá Global Futures neboť jsem něco zahlédl v Pandořině skříňce.

Ondy:
měl by sis nařídit v počítači čas alespoň podle cibulovek. 18-tého v tu dobu ještě zdaleka nebylo, tedy alesoň ne v Evropě a na západ od ní. Po evropských 22:15 je tam 15-ti minutová pauza a do půlnoci ještě 30 minutová.
:)

Odesláno

Ondy:
teď koukám, že Ti jde o úplně jinej datum, ale 15-tého byl tehdy pátek a 18-tého pondělí, ale data startují obvykle už v neděli a nevypadá to že by byl v pátek svátek. Replayem se dál než rok zpět nepodívám a o čem nejbližším vím tak na [ital]uložto[/ital] v datech od [bold]kajaq[/bold] má až 19-tého:
www.financnik.cz/forum/read.php?31,101625,183226#msg-183226
.
Tak zkus ještě jinej bližší příklad.

Odesláno

Jiří S.: Omlouvám se, že píšu až teď, nebyl jsem celý den u počítače. No...tak jsem vypozoroval jednu věc. Problém jsem popsal na screenshoty. Když se podívám na backtesty a screenshoty co jsem si udělal cca před 14 dny, tak tam je vše v pořádku, nenastal jak příklad 1, tak ani příklad 2. Vše normálně plynule, žádné přeskakování dat. Když si pustím teď ten samý graf co mám už zbacktestovaný a na screenshotu (na mým backtestu) bez problému, tak momentálně mi ten graf přeskakuje. Divný. Jinak to přeskakování v pátek z 16:15h na 00:03h mi teď dělá každý pátek a přeskakování z 16:15h na 16:33h od pondělí do čtvrtka. Říkal jsem si jestli nemám blbě nastavený Session Manager, ale tam je všude od 0h do 0h (viz. screen). Nevím, zkusím si s tím ještě pohrát, možná mi Zen-Fire zkrouhnul data, pač mám jenom demo verzi, ale....data co používám jsem si stáhnul a pak znova naimportoval, takže by i to nemělo vadit... Zkusím je znovu naimportovat a dám kdyžtak vědět...

17389

17390

Odesláno

Ondy:
tak to je nejspíše tím, že máš u NT7 nevhodně časovou zónu posunutou o 6 hodin na západ proti času v počitadle, takže se Ti ta díra z 22:15 posouvá také "na západ". Zobraz si k tomu ještě volume, pak Tě to trkne.

U NQ bys měl ale místo 24/7 používat to defaultní neboť tam je skutečný konec session v 22:15 a ne v 00:00 a tím i denní OHLC vychází správně a Tobě jinak. (tu)

Odesláno

Zdravim, dnes jsem si chtel pres kinetick prohlednout nejake grafy akcii z DJ a ani na jedne akcii se mi neukazal zadny graf. Pripojeny pres kinetick jsem a daily data jsem si take nastavil. Nevite nekdo, kde by mohl byt problem? Popr. vam jde vse bez problemu?

Odesláno

Sinuhet, mohl by ses prosimte kouknout, jestli delam vsechno jako ty? Evidentne tu bude nejaka chyba mezi klavesnici a zidli, ale uz me nic nenapad. Jeste jsem to ani nikdy nezkousel..
1. Pripojeni ke Kineticku
2. File - New - Chart
3. Dow 30 - AA
4. Nastaveni - Type: day, Load databased on: Days

Nevim, kde delam chybu.. Diky moc!

Uz to mam! Jeste to chce nastavit Session template: US Equities ETH

Odesláno

Dobrý den! Poslední dobou dost vypadávají data od zen fire,včera jsem se přihlásil až na několikátý pokus,neustálé strácení spojení a dnes vůbec nic.Jste na tom taky tak?

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...