Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 1,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

To Jiří.S

Tím to není, synchronizuji každou hodinu. Už jsem se na to ptal v jiném vlákně a nikdo neodpověděl. Ale je fakt, že třeba na Russelu to nedělá, jen u těch evropských indexů.

Odesláno

Tak jsem to vyřešil přes CQG. je to sice na 21 dní, ale zas v mailu mi přišlo, že když mi to nebude k otestování stačit, mám si zaregistrovat nový demo účet. Tak to snad nemají omezené jako Zenfire.

Odesláno

Ahoj, do tohoto pátku mi stačilo pomocí FoxyProxy skrýt svoji IP adresu a po uplynutí 30ti dní si znovu vytvořit demo účet u ZenFire dál testovat a to několik měsíců po sobě. Teď již jak se zdá FoxyProxy nestačí.
Neví někdo o nejakém jiném nástroji, který by mě lépe skryl a já bych tedy nemusel chodit do kavárny,
jak radí Mydlo SK?

díky moc

Odesláno

Problém bude někde jinde, ale kde?. Poprvé jsem měl registraci z domova - OK, podruhé 30.8. jsem se registroval z práce a taky mě to od pondělka nechodí. Ani doma na PC ani v práci na PC. A je to jiná IP, jiné PC a jiný e-mail.

Odesláno

Dobrý den, prosím,
vypršela 30denní lhůta demo verze zen-fire, přihlásila jsem se znovu na 10minutovou
e mail adres, přišel mi nový username i password, licence key je stejný ... ????
Nejde mi se připojit k datům od zen fire, může to být tím, že má kromě username
a passwordu být nový i klíč ?

Děkuji : )

Odesláno

Už se to tu řešilo jinde. Zenfire přidal novou kontrolu a to IP adresu, ze které se připojujete na data. Jestli to tedy zkoušíte na stejném PC, tak to nepůjde ani když si demo zaregistrujete přes 10minutemail z jiného PC.

Odesláno

Dobry vecer prajem,

nevem ci sa to tu uz riesilo, chcle by som sa spytat ci je mozne vyexportovat data z NT videl som tuto moznost skusal som ale nevyexportovalo mi viac ako 1 tyzden dat. Vedeli by ste mi poradit ako sa dopracujem k tomu aby som vyexportoval viac ak sa to da?

Dakujem

Odesláno

Dobrý den,
prosím o radu,
cca před měsícem jsem si zřídila účet u Mirusu a obchoduji přes Ninja trader. Hlásí mi to ZEN FIRe, order has exceeded available account equity. Please reduce order size affected order. Nejede mi live ani SIM pouze však na long, do shortu mě to pustí.. obchoduji FESX a na účet mám dostatečný kapitál. Chybu mi hlásí pouze počítač v práci, na kterém pracuji nejvíce, doma mi však všechno funguje-nechápu to, přitom připojení je stejné. Prosím o radu jak tuto chybu odstranit.. Moc děkuji Dana

Odesláno

To T.O.M.

aha cize nemam ist cez export ale mam ist cez download.
ok spravil som ale kam sa mi to ulozilo? ale taky presnejsi postup by som kde nasiel na to ako to spravit cele na komplet?

prijmem kazdu radu :D

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...