Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pořád lepší takhle, než když se hraje Zkrácená. To se pak nevědomky člověk nechtěně dostane do OverNight Marginu s MarginCall pozdravem od svého brokera když nemá na účtě dost velké rezervní holínky. :)

• Odpovědí 1,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Ahoj, NT7 se mi od včerejška, tj. od pondělí odmítá připojit k demu zenfire a neustále vyskakuje hláška, abych si zkontroloval nastavení účtu a internetové připojení. Přitom internet mi funguje a demo účet u zenfire jsem si včera vytvořil nový, takže 30ti denní lhůta dema samozřejmě nevypršela.
Netuší někdo v čem je problém?

díky moc
Vítek

Odesláno

Připojuji se poprvé po víkendu a mám stejný problém. Do pátku bylo vše OK, nyní to nejde. Poslední registraci mám od 26.8. takže by měla být ještě funkční. Má někdo nějakou informaci?

Odesláno

mdas

pouzivatelia ninjatraderu a dat od zen-fire, ktory sa pripajaju na data zen-fire z pocitaca, na ktory uz bol v minulosti registrovany demo ucet maju pristup k datam automaticky zablokovany. Teda ak si sa pripajal z tvojho pocitaca na server zen-fire v minulosti, uz sa nepripojis. Novinka od zen-fire od tohto vikendu. pravdepodobne kvoli tomu ze to vela ludi zneuzivalo. :)

link na ninjatrader forum : www.ninjatrader.com/support/forum/showthread.php?t=44035&page=2

Odesláno

Prosím o radu, co mám dělat, když se mi nedaří druhý den přihlásit na zen- fire z programu ninja trader. Z 28.8 mám stažený Username, Password a License Key, takže by to mělo splňovat 30 dení DEMO Verzi.

Hlásí mi to: Login failed: Please check your account connection parameters and your internet connection.

Parametry účtu a připojení bych měl mít v pořádku, tak nevím, co mám dělat aby mi to zase fungovalo :-(.

Odesláno

Tak to je nemilé. Máte někdo tip na intradenní data zdarma, byť na omezenou dobu? Napadá mě CQG, ale jestli se nepletu, tak to je na 14 dní. Ale nevím, jestli tam nemají taky omezení na IP adresu.

Odesláno

Ninja má k dispozici od verze 7 rok dozadu kvalitní intradenní data ke stažení přes File-Utilities-Download Replay Data na trénování. Pokud je však někdo už dost dobrý na to aby např. na NQ zvládal při replayi $1000 za seanci s počátečním účtem $2000 za jakéhokoliv pohybu trhu a cítí se na další pokračování v papertradinku tak může o demo začít ukecávat brokery, nebo u nich rovnou otevřít $500 účet. Jinak to nemá smysl a je to podle mě jenom obyčejné hraní Age of Empires na profesionální výstavě výpočetní techniky. ;)

Odesláno

Jiří S.

Replay samozřejmě znám a je to také varianta, ale bohužel když si stáhnu data například FGLB za 10 dní zpátky a když se podívám live na to samé období, tak bohužel rozdíl v datech je dost veliký a díky tomu bohužel i indikátory, které používám, ukazují nesmysly. Proto mi jde o paper na live datech. Aktuálně to vidím asi na demo u AMP.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...