Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj,

mam demoúčet od PFGBEST a free verzi NinjaTraderu. Jedná se o Forex data. Když otevřu chart, je to zaokrouhlený na celý pipy, i když mam v možnostech zaškrtnuto quotation in tenth of pips. Realtime příchozí data jsou v cajku, na desetiny pipu, ale starší data co se loadujou se zaokrouhlujou v databázi.

Co s tím?

• Odpovědí 1,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Ahoj,

chci se zeptat jestli se vám taky někdy stane, že bartimer odpočítává jiný čas než je TF grafu.
Kupříkladu mě se stává, že mi Bartimer na 5 min. TF odpočítává od nové svíce 6 min. nebo třeba 5,20 min.

Nevíte někdo, kde může být problém?

Díky
Tomas

Odesláno

2stomas:

Vetsinou pomuze kdyz si sycnhronizujes hodiny ve windows.
Kdyz si poklikas na hodiny v pravem dolnim rohu , tak tam mas moznost cas v internetu. Tam zmackni tlacitko aktualizovat. Pokud ti default server bude delat problemy, tak si zadej jiny. Treba ja pouzivam time.nist.gov.
Jinak synchronizuju v podstate kazdy den pred obchodovanim a v pohode.

D.

Odesláno

Nevíte někdo, jak se v ATM strategii dá nastavit trailing stop vyjádřený procenty k zisku. Například toto:

Tohle mám nastavené:
SL 8
Při profitu 8 posun na BE

A dále bych chtěl od profitu 16 ticků vždy SL na 50% tedy na 8, při profitu 20 na 10 atd.

Díky.

Odesláno

davidoff77
já to synchronizoval ráno přes aplikaci neutron...ke svému překvapení teď zjištuji, že je to zase rozhozené viz. obrázek...co windows s tím časem dělá? ...přece to nmůžu kontrolovat 10yx denně..:(

Odesláno

stomas

neviem ake data pouzivas , ale moze to byt v tom ze sviecky v grafe ti idu podla casu servera z ktoreho dostavas data a indikator bar timer ti ide podla servera ktory mas nastaveny v hodinach windowsu. Cize musis zistit aky je aktualny cas na servery z ktoreho dostavas data a zosuladit s nim svoj cas v pocitaci. Asi budes musiet kontaktovat svojho skytovatela dat , ktory ti tento udaj resp. adresu servera moze poskytnut. Ak mas data zen-fire tak skus napisat do hodin windowsu
" ntp0.zen.co.uk "

vola sa to " NTP Time server " keby si chcel googlit

skus si updatnut svoje hodiny, vypni, zapni indikator bar timer v grafe, alebo restartuj ninju a skus ci ti to bude fungovat. Mne to niekedy islo presne a niekedy mierne opozdene 2 -3 sekundy, ale vacsinou dobre. Bar timer ale puzivam sporadicky.

Odesláno

Používám NT7 s připojením na Zen-Fire již druhý měsíc a neměl jsem jediný problém. Až dnes po připojení se mě neaktualizují údaje a při otevření grafu se nevykreslují svíce, při otevření DOM taky nic nereaguje, vše je „mrtvé“. Zkusil jsem odinstalovat NT7 a znovu nainstalovat, zadat znova klíč a vytvořil opět připojení k Zen-Fire, ale vše marné. Program se připojí, políčko je zelené a nic. Pokud dám Market Replay tak vše funguje,ale přímé připojení ne. Už si nevím rady, poradí někdo zkušený. Díky.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...