Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 1,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

2Jacobbb:
Ulozili se ti jen data ktere jsi mel otevrene. A jinak se zkus zaregistrovat z jine IP s jinou email adresou. Nebo jak jsem rikal, pokud to myslis vazne s tradingem, tak se poohlidni po brokerovi, kde si otevres ucet a po nafundovani mas pristup k datum.
D.

Odesláno

2Jacobbb:
Tak jednou ho fundovat chces. A slusny broker si krome komisi zadne poplatky nebere. To ze si berou poplatky banky za to on uz nemuze. Takze ti tam penize budou jen tak lezet a cekat. Ja jsem to udelal uplne stejne, taky jsem poslal penize na ucet a nemam v planu jit hned do live. A kdyz bych je nahodou krizove potreboval, tak neni problem s prevodem zpet. Samozrejme te nechci presvedcovat, ale je to rychlejsi cesta nez nekde shanet data. A pokud jsi psal, ze bys je i koupil, tak ten poplatek za prevod ber jako cenu za data :)
Pak uz jedine znovu ten zen-fire z jine IP a mailu.

D.

Odesláno

Zdravim, muze nekdo poradit, zkousim do NJ naimportovat indikator na Market Profile a NJ mi da po file>utilities>import ninja script tuto hlasku>>> je treba nekde nastavit default cestu? Dekuji predem

16295

Odesláno

davidoff diky za odp stahl jsem uplne novou verzi NT,

jsou to vubec prvni indi co se snazim naimportovat do NT, indicatory mam sthnute v jinem adresari nez program files, tim chci rict ze se mi nezda ze by ninja behem zlomku sekundy prohledal cely disk a nahlasil ze jsou ve skriptu chyby/na disku mam spustu jinych zip file/. Je treba ty indi dat do nejakeho specifikeho adresare aby se znej naimportovali?

Odesláno

zdravím
mám koupenou verzi NT standart,účet u AMP,poskytovatelem dat je CQG.
když se připojím na živá data vše ok,problém je u německých trhů. např.FGBL DAX(Eurex)
graf se vykreslí v daný okamžik,ale poslední svíčka netiká.
třeba u Globexu s tím problém nemám. prosím o radu. díky za Váš čas

Odesláno

2jenda701:

tak bud ten importovany indikator je pro starsi verzi NT6.5 (s importem starsich indikatoru nemam zkusenost). Jinak indikator muzes importovat z kterehokoliv adresare. Indikatory ktere NT hleda jsou ve slozce s tvym profilem, ale to neni dulezite.
Napadaji me 2 cesty, budto si zkusit jen tak nejaky indikator vytvorit a zkusit jestli je zkompilovatelny (cimz zjistis jestli neni ve stavajicich indikatorech neco shnileho) nebo (a to nevim jestli je vubec mozne) indikator prilozis a ja ho zkusim importovat u sebe.

D.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...