Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 1,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

jirib: jasně MSA je dobrý nápad. Já to chtěl mít jen po ruce přímo v platformě, ideálně na grafu tam, kde je BarTimer ... a pak jen v DOMu naklikat počet kontraktů ...
Jde o to, že když budu dělat v krátké době více obchodů, nestihnu ještě mezitím importovat data do MSA nebo naťukávat hodnoty do excelu

Odesláno

2echeck:
Pokud jsi v pozici na short, tak klikni levym tlacitkem v levem sloupci na cenu za kterou chces prodat a Control + prostrednim tlacitkem na cenu na kterou chces dat stoploss.
V pozici na long je to analogicky na prave strane.

D.

Odesláno

zdravím,

asi to bude hloupý dotaz, ale vždycky se mi načítala historická data bez problémů i bez připojení na brokera nebo na "external feed". Teď mi to ale nějak nefunguje a když si např. zobrazím FESX 06-11 nebo ES 06-11 k datu 31.5.2011 a days to load dám např. 10, tak mám prázdný graf. Volba Reload All Historical Data je zašedlá a neaktivní. Co dělám špatně? Poskytuje Ninja stále historická data?

Díky moc

Odesláno

2tomas262:

Neni mozne nacitat data bez pripojeni kamkoli, nebylo by je mozne nacist :) Jedine data ktere je mozno nacist bez pripojeni na data feed providera jsou replay data. Market replay data se totiz nacitaji primo ze serveru ninja trader.

D.

Odesláno

Prosím o radu - snažím se vstupovat do obchodu v jistých případech trochu dříve než po vykreslení vstupního patternu. V NT ale nikde nemůžu najít odpočítávání do vykreslení další úsečky, či dokonce jen obyčejné zobrazení času. Poradíte? Děkuji

Odesláno

Zdravím prosim o radu.potrebuji zacit backtestovat tudiz potrebuji historická data. poradi nekdo kde mohu vzit data pro trhy NQ,YM a TF? musim koupit nebo nema je nekdo k dispozici? pouzivam Ninju.diky moc za pomoc Jacob

Odesláno

mám dotaz,
po stažení a nainstalování nejnovější verze - NT-7 (verze 7.0.1000.6) mi začaly blbnout denní grafy, prostě se nenačítají, mám připojení u IB a Zen-Fire. Stejné je to u obou. Menší tf se zdají být vpořádku. Dovedete někdo poradit? Dík předem.
P

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...