Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 1,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

elmun Napsal:
-------------------------------------------------------
> Nevite nekdo, proc neni mozne pridat zadny
> indikator do NJ ??
> Dik

Prevdepodobne si si tam nakopíroval nejaké chybné indikátory, konkrétne GomCDHA.cs, a možno aj ďalšie, treba sledovať chybové správy.
Všetky indikátory musia byť skompilovatelné, inak nejde pridávať ďalšie.

Odesláno

Rada bych se zeptala, zda je tu nekdo, kdo si radi s NinjaScriptem. Mam tri indikatory, ze kterych bych potrebovala vytvorit indikator matematicky vyjadreny jako rovnice NOVY INDIKATOR = (INDIKATOR 1 - INDIKATOR 2)/INDIKATOR 3, ale v manualu NinjaScriptu se ztracim a neumim si s tim poradit. Tak se zkousim vsude ptat, i tady.

Diky predem za jakekoli nasmerovani.

Odesláno

hadamkov:

No chce to znat trosku C#, nebo si najit priklady a zkusit to podle nich.

Ale treba indikator EMA s periodou 34 zjistis v kodu jako EMA(34). A jeho aktualni bar jako EMA(34)[0].

takze treba (EMA(34)[0] - EMA(14)[0])/EMA(2)[0] ? :)

D.

P.S.: Pro vsechny: Kdysi jsem se tady ptal, ale porad neni zajem o serial programovani v NT?

Odesláno

davidoff77:

Diky moc, prave ze C# neznam ani trosku. Presto jsou takove pomerne jednoduche veci, jak jsi nastinil, vicemene jasne i mne, mozna v tom svem hledam trochu moc slozitosti :). Moje vstupni indikatory jsou trochu slozitejsi, jsou slozene vzdy ze dvou vstupnich hodnot (akcioveho paru), zkratka jde o jeden vzorec z excelovskeho sesitu panu z financnika na postaveni strategie pro statistickou arbitraz.
Zkousim se ptat i jinde. Tak pokud se mi neco povede, urcite to tady nekde dam vedet.
Diky.

Odesláno

PetraSK:

Nepredpokladam, ze by to slo pres nejake nastaveni. Ale slo by to pres programovani indikatoru.

Zjistila by sis rozdil mezi High a Low (nebo podle chces brat velikost usecky) a nastavila BarColor na barvu kterou chces.

D.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...