Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

macula1:

u AMP by to mělo být tak, že je OCO vazba držena pouze na počítači klienta..tj. váš SL i PT jsou na burze, ale v případě výpadku spojení a vyplnění jednoho z příkazů se druhý automaticky nezruší a zůstává na burze jako nový aktivní příkaz..

vím, že AMP nějak updatovala svoje služby, takže pokud je nějaká změna i v OCO, tak prosím o doplnění..

michal

• Odpovědí 1,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

kajaq, ja to ale mam nastavene, aby mi to nabihalo v simulacnim modu... Radsi to vzdycky na zacatku prepnu. Jinou barvu nastavenou mam taky, ale uz jsem mel minimalizovany chartrader, protoze jsem tam nepotreboval nic prenastavovat, takze trochu chyba software bych rekl.

Odesláno

Pavel K.:

Aha, tak to je velmi zajimave. Koukal jsem do NT logu, stav global sim mode na zacatku seance je zaznamenan, ale prepnuti mezi Simem a zivym uctem to nezaznamenava, takze reklamovat to asi nepujde...

Karel

Odesláno

2 chaplain:

Pokud muzu radit, nespojuj si je do kontinualniho mesice. Zbytecne budes hledat vhodne spojeni. Spis si stahni jednotlive kontraktni mesice zvlast. Jako treba TF06-10 a to tak 3 mesice dozadu, zkratka po dobu co uz skoncil predchozi kontraktni mesic.
Jinak pokud pouzivas minutovy graf, tak si stahni minute graf, pokud nejaky alternativni (volume, atd.), tak tickovy.

Odesláno

michal-administrator:
Díky moc za vysvětlení, ale dovolím si ještě tu drzost, mít dvě doplňující otázky. Je to stejné i pokud budu mít free verzi NT7 (free verze asi OCO nepodporuje)? A co se týká případného nevyplněného druhého příkazu, který tam zůstane někde "viset", uvidím ho někde v NT7 a bude možné jej zrušit?

All:
Neví prosím někdo jak se zadávají příkazy SL a PT ve free verzi NT7, popřípadě jak dodatečně tyto příkazy zadat u NT7 Standard, pokud opomenu vybrat ATM strategii, kde mám tyto příkazy přednastaveny?

Předem děkuji všem, co se snaží, nám začátečníkům, pomáhat :)

Odesláno

Zdravím,

jde nějakým způsobem nastavit v Domu SL a PT?
Mám na mysli pokud vstoupím za market a následně bych chtěl zadat SL.
Ptám se proto, že v bezplatné verzi NJ nejde obchodovat z grafu a nejdou ATM.

Děkuji

Odesláno

Ještě prosím jedna věc. Když vstoupím např. do long s jedním kontraktem a postupně BUY Limitem přidávám další, jak potom zase postupně odebírám? Pokud to tedy vůbec jde, poněvadž pokud uzavřu CLOSE uzavřou se mi všechny najednou.

Díky

Odesláno

to gartona: Ano, pro PT zadat sell limit a opačně, při nakoupení více pozic zase můžete postupně odprodávat příkazem sell limit nebo sell market na určené ceně, můžete nakoupit i dvě pozice naráz a poté prodat jednu při zisku jednoho bodu a druhý později

S pozdravem Tomáš

Odesláno

Ahojte

zaujímam sa o forex a chcel by som si urobit backtesting na meny EURUSD, GPBUSD pripadne EURGPB najlepšie 15min graf. No nemôžem najst historicke data pre ninja trader. Data od Zenfire som si sprovoznil no bohužial nie su tam žiadne currency data. Hladal som aj na nete aj tu po diskusii ale neuspešne.

Prosím vedel by mi niekto poradit free zdroj forex dat??? Bol by som veľmi vdačný

Ďakujem

Odesláno

Boleq

Cau, takze zkus toto: zenfire kdyz mas nejnovejsi NT tak je v control panelu moznost historical data das si stahnnout to co potrebujes a pak si nastavis v novem chartu bez problemu treba cely rok

Odesláno

Prosím o radu
Mam otvoreny učet u IB a chcem sa napojiť s NT7 na IB data. Problem nastane ked sa preklikam k vyberu providera v okne (Conection Options) kde IB ako providera neponuka. Skúšam to podla navodu a zrejne robim niekde chybu a neviem prisť na to kde. Vie niekto poradiť ???????

Odesláno

Prosím zkušené uživatele NT o radu - potřeboval bych si do excelu (stačí do txt souboru, pak si to do xls převedu) historická data. NT mám zatím bez napojení na demo Zen-Fire, nechci si zakládat demo, pokud by to nešlo..
Zatím jsem našel, že exportovat mohu jen tickové a 1min data, potřeboval bych ale jiný timeframe např. 5min nebo Volume1000 a to tak, aby byly obsaženy hodnoty open, close, high, low, volume. Půjde to? Díky..

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...