Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 1,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Dobrý den,
mám otevřený graf, v grafu je cena a já bych ji chtěl posunout nahoru, nebo dolů. Když kliknu levým tlačítkem, podržím a posunu úplně na pravé straně grafu, tak se cena pohybuje, řádky se zmenšují , zvětšují, ale já bych chtěl aby zůstaly stejné, ale mohl jsem je i s cenou posunout nahoru, nebo dolů. Nevíte prosím, jak na to?
Předem díky za odpověď

Odesláno

Zdravím všechny,

věřím, že je tu pár lidí, kteří používají NT 7:). Mohl by mi prosím někdo z Vás poradit jak zobrazit ve funkci market replay celých 24 hodin dat? v session template mám nastaveno 24/7, ale stále mi to ukazuje data jen zhruba od 7 hodin ráno našeho času a já potřebuji vidět kompletní premarket. Velmi díky za radu.

Odesláno

Dobrý den,
moc prosím o pomoc - právě jsem si nainstalovala Ninja Trader a chtěla jsem se zaregistrovat na Zen-Fire na získání bezplatné 30denní demo verze. Po vyplnění přihlášky mi program sdělil, že to není možní možné, neboť již demo bylo poskytnuto - což ale nebylo. Je možné, že by někdo měl shodnou emailovou adresu (IP a MAC shodný vylučuji)? PC užívám výlučně já a na Zen-Fire jsem se připojila poprvé v životě. Je nějaká jiná možnost, jak se dostat k hist. datům bezplatně někde jidne? Nebo nějaká jiná cesta k demu na Zen-Fire?
Moc děkuji za odpověď.
Pampa

Odesláno

> zkus AMP Futures, mají 30 denní demo NT+zenfire,
> jinak registrace na zenfire mi blbla taky.

a nebo je zkus pres email slusne pozadat o zavedeni 30ti deniho demo uctu + ze jsi zatim demo ucet zaveden nemela a presto ti to pres ten webovej formular zalozit nejde.

Odesláno

> ahoj, nemáte někdo návod nebo nějaké tutoriály na
> Ninja Script?

To co jsem potreboval jsem nasel primo v helpu a NT support foru.
Proc se neupoucit z prikladu? Na NT support webu lze vyhledavat indikatory - stahnout + prostudovat zdrojaky.
Odkazy jsou na mistni wiki.

Odesláno

Používím NT 6.5 a nedaří se mi rozpohybovat graf s trhem YM (YM 03-11, např. 1 min, 5 min ...). Pokud s tímto trhem otevřu graf, data se zobrazí do aktuálního času, ale pak se dál už nemění a další úsečky nepřibývají. Pokud ve stejném okně zobrazím trh např. TF, NQ nebo ES, data se normálně zobrazují a další úsečky se dál vykreslují. Stiskem CTRL/Shift/R se data trhu YM obnoví zase do současnosti, ale dál se zase nic neděje.
Dělám něco špatně nebo máte někdo stejné problémy?
Děkuji
Olda

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...