Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

to: mikky182 a deluxe

Chápu to tak, že v NT už není v uvodu hned, že si vyberu data za jaké obdobá chci protože je to defaultně zobrazuje všechny pro daný trh do jednoho grafu?

viz. Megre Police (deluxu: takhle jsem to měl od začátku nastaveno )

a ani když dám zobrazit data TF ## ## a ani když postupuju tou verzí od deluxe, tak se mi nezobrazí v grafu ani čárka, přičemž v NT6 jsem měl data TF za roky 08-09 plus ještě co se stáhlo z zen-fire asi od ledna do března 2010 (funguje už zase? nevíte někdo?)

nemohl by být probém v tom, že by se překrývala ta data nějak? kdyžsmese tam pokusil nahrát ta 4 letá?!

Díky za rady, nenapadámě jak dál postupovat...?

• Odpovědí 1,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

V NT 7 jsem narazil na nesrovnalost v zobrazení volume proti NT 6.5, viz obrázek. Tušíte někdo, proč se na stejném kontraktu zobrazuje úplně jiné volume? Edit: Tak jsem na to přišel chvíli po odeslání dotazu - Volume je mergované (a možná i ceny, to jsem neřešil). Musí se vypnout mergování ve vlastnostech Instrumentu.

14871

14872

Odesláno

Pokud máte Autoretracement správně umístěn v adresáři u indikátorů, tak si v NT otevřete v liště Tools - edit ninja script -indicator, tam si kliknete na autoretracement, v něm v liště na compile, potvrdíte, a pak byste ho už měl mít zařazen mezi indikátory v NT a moci ho natáhnout do grafu. Nicméně mně to při poslední verzi NT 7 nejde. Když kliknu na compile, tak mi to dá chybovou hlášku. Už jsem se tu na to před pár dny ptal, ale bohužel mi nikdo neporadil. Tak snad budete mít víc štěstí.
Zdraví Martin

• 2 týdny později...
Odesláno

Dobrý den, všem,
chtěl bych se zeptat, zda existuje indikátor do NT7 price line, kdy by se při nastavení ceny mohl zadat taky text (třeba S1).
Nechce se mi nad čáru vkládat text ručně. Když pohnu grafem zpět, text mi zmizí a já nevím, o jakou čáru se jedná.

Díky za info.

Odesláno

Jonny-Em Napsal:
-------------------------------------------------------
> Zdravím,
>
> píši o jakoukoliv radu v oblasti reportů v
> Ninjovi. Udělal jsem cca 300 obchodů na raplayi a
> 100 na live, ale pořád se s tím reportováním nějak
> nemohu domluvit. Vždy když například zobchoduji
> jeden den přez instant replay (na accountu Rep101)
> a poté graf zavřu, odpojím se a otevřu další den,
> tak po kliknutí na generate mi uplně zmizí
> obchody. Všechny obchody které jsem udělal na
> předešlém přehraném dni mi prostě zmizí. Zkoušel
> jsem si hrát různě s datumy od kdy do kdy
> zobrazit, ale nic nefunguje. Nemusím před zavřením
> grafu na něco kliknout nebo nějak zvlášt uložit?
>
> Předem děkuji za jakoukoliv radu,
>
> Jonáš Mucha

Ahoj, mám stejný problém jako Jonny-Em. Nikde na tuhle otázku nemohu najít odpověď. Na co mi jsou reporty, když to po novém přihlášení resetuje NT účet replay101. Jestli jste to už nějak vyřešil Jonny-Em, tak prosím o radu.Moc děkuji.

Rosťa

• 2 týdny později...
Odesláno

To trader111:

Zdravím,

bohužel jsem si s tím do ted nijak neporadil, takže jsem to musel obejít reportováním v excelu. Mám v plánu navštívit v únoru Ninja - seminář. Tam se snad dovím vše potřebné :-).

Zatím přeji mnoho úspěchu.

Jonáš Mucha

Odesláno

Dobrý den,
mám otevřený graf, v grafu je cena a já bych ji chtěl posunout nahoru, nebo dolů. Když kliknu levým tlačítkem, podržím a posunu úplně na pravé straně grafu, tak se cena pohybuje, řádky se zmenšují , zvětšují, ale já bych chtěl aby zůstaly stejné, ale mohl jsem je i s cenou posunout nahoru, nebo dolů. Nevíte prosím, jak na to?
Předem díky za odpověď

Odesláno

Ahoj všem,

mám takový problémek, snažím se rozchodit RBnextopenprice indikátor od Lucinka v NT7 a nejde mi to úspěšně zkompilovat. V NT6.5 to jde normálně.
Vyhodí mi to chybovou hlášku, něco v tom smyslu že je někde moc podmínek.
Máte s tím někdo zkušenost jak to rozchodit?
Budu hrozně vděčný za každý nápad.

Díky
Mike (tu)

Odesláno

mike900
drzim se zatim porad NT6,5 a tak netusim jestli jsou nejaky problemy s kompatilibilotu indikatoru mezi verzema.
Ale odzkousel jsem na jednom svym indikatoru toto:
v nt65 vyexportovat indikator (export compiled assembly...) do zip souboru
v nt7 naimportovat indikator a jelo to.....

Odesláno

díky za nápady (tu)

jiji1
export jsem zkoušel,ale ten samý problém pořád to nemůžu zkompilovat

mikky182
je to jak píšeš, akorát to zobrazuje open příští svíce
Co teda používáš ty pro NT7?

Odesláno

mike900,

zkuste sem napsat podrobněji co vám to píše za chybu. Dole u indikátoru máte tabulku s podrobným popisem a mimo jiné je tam info na kterém řádku je přesně ta konkrétní chyba, takže to lze snadno dohledat. Chyby se dají i exportovat různými způsoby, stačí použít kontextové menu.

Aleš

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...