Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pavel K.

mne to funguje u stoplimitu + ATM na obe strany. Chystam si je dopredu. Tu hlasku co to pise, mi to vyhazuje v pripade, ze zadam prikaz na jednu stranu. Pak chci zadat prikaz na druhou stranu, ale v okne ATM mam aktivni strategii, ktera se vaze k prvnimu prikazu. Takze nejdriv v okne ATM vratim nastaveni na mou vychozi ATM strategii a pak muzu zadat bez problemu prikaz na druhou stranu.

Lada

• Odpovědí 1,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Laadiis:

Díky moc za info ohledně přidání starších měsíců a následného importu dat. Netušil jsem, že jde takhle obejít poměrně malá historie dat v Ninjovi. Vše funguje tak jak jsi to popsal, což znamená, že v podstatě lze stáhnout data libovolného stáří a backtestovat a backtestovat až se z člověka bude kouřit. :) (tu)

Já jsem si teď takhle stáhnul trh NQ kontraktní měsíce 09 a 12 rok 2007 a 03 rok 2008. :)

Jarda

Odesláno

zdravím, chtěl bych se zeptat používám ninjatrader a mám napojená data na zenfire asi 2 mesíce. ted mi ale nejde připojit zanfire a hlásí mi to že mám špatná login nebo připojení. Nevíte někdo jestli je propojení přes zenfire nějak omezné nebo je chyba někde jinde? Předem díky za odpověď

Odesláno

marouch Napsal:
-------------------------------------------------------
> zdravím, chtěl bych se zeptat používám ninjatrader
> a mám napojená data na zenfire asi 2 mesíce. ted
> mi ale nejde připojit zanfire a hlásí mi to že mám
> špatná login nebo připojení. Nevíte někdo jestli
> je propojení přes zenfire nějak omezné nebo je
> chyba někde jinde? Předem díky za odpověď

to marouch
je to jednoduche, vyrid si novou registraci, taky se mi to stalo, behem 2 minut jsem se zaregistroval zadal nove data a platforma jela dale.
Jinak je to tu jiz nekolikrat napsane v tomto vlakne.

Odesláno

tak mi to nějak nefunguje že sem si vytvořil novou registraci na zenfire to musim změnit i jmeno než sem měl předtím nebo stačí jen ten email? pořád mi to hlásí u samou chybu ikdyž sem si vytvořil z nového meilu nové propojení na zenfire. Jinak sem se chtěl zeptat ninjatreder má neomezenou licenci pro využití k trenování?? Díky moc za radu

Odesláno

marouch: jmeno menit nemusis, jen email. jedu tak uz pres pul roku. taky se mi nekdy stane ze po zadání nových údajů to nejde. zkus klasickou metodu, jak programátoři opravují auta - vystoupí a zkusí znovu nastoupit. restartuj NJ a mělo by to jet :)

Odesláno

Zdravím,
už se někomu u NT stalo, že po připojení na data k Zen-Fire, se nestáhly všechny data.Poslední svíčky mám z předchozího dne k času odpojení a druhý den od času připojení.
Pokud s tím má někdo zkušenost??Případně poraďte co se s tím dá dělat.
Díky a ať se daří.

Odesláno

Díky za info, alespoň jednou není chyba na mojí straně... :-D
Stane se Ti že někdy stáhneš data s chybama, mám na mysli historická data?? Případně jak to řešíš??
Díky

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...