Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

@Libri: děkuji za tip, vyzkoušela jsem to, ale XPéčka to sabotují :(
Ještě to zkusím jinak a pokud najdu řešení, hodím ho sem, počítám, že by se to třeba mohlo hodit i někomu jinému.

Jana

• Odpovědí 1,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

to All

v NT7 je super možnost nastavení automatického zobrazování čar ve všech grafech...stává se mi ale, že čáry z vyššího TF např. 60min nezobrazí 5min graf....máte stejný problém? nevíte jak na to ?

Dík
Toma

Odesláno

Pouzivam bezne VOL graf, nicmene ted jsem pocitil potrebu take minutoveho, ale kdyz se jej pokusim zobrazit, ukazuje se mi v podobe viz. obrazek. Jsou tam různé gapy, vynechávky, taky tam není celá senace - přitom je čas zobrazení nastaven 0:00 - 0:00, takze to vyfiltrovane nemam.

14581

Odesláno

skuste si loadnut historicka data cez tools>historical data>NQ12-10>Minute Ak chapen spravne potrebujete 24/7 graf a nie len Open-Close dna? Ak ano NT7 pri otvarani grafu treba urcite aj session template Default ma na RTH takze tak prilozil som obrazok. dufam toto pomoze..

14605

Odesláno

zdravim,
man nainstalovany NT 7 a snazim sa v cci grafoch pre system finwin nastavit vykreslovanie grafu bars pod ZL na cerveno a nad ZL na zeleno-nedari ssa mi-nevie mi niekto poradit?

dik

mvo

Odesláno

Dobrý deň, pri otvorení trhu NQ na platforme NT7 pri otvorení aktuálneho trhu (viem že dnes je víkend ale skúšal som aj cez prac. deň) mi vyhadzuje stále tú istú chybu. Skúšal som aj preinštalovať software ale problém pretrváva. Prešiel som takmer celé vlákno no mám pocit, že toto tu spomenuté nebolo.

14610

Odesláno

Víte někdo, jak Ninjovi vysvětlit, aby zohledňoval jiný termín přechodu na letní a zimní čas u nás a v US? Chci si zobrazit třeba 15min graf pouze hlavních obchodních hodin (15:00-22:00), ale ten týden nebo dva bych to potřeboval mezi 14:00-21:00. Díky.

Odesláno

Dobrý den,

neví někdo zda je stále možné využívat do NT data od zen-fire zdarma ?
Píše mi to chybu, prý je buď oipakující se E-mail adresa nebo IP adresa. Přitom jsem se registrovala k Zen-fire poprvé.
Je i jiná možnost bezplatných intradenních dat do Ninja Trader ?

děkuji Andrea

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...