Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 1,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

k Napsal:
-------------------------------------------------------
> můžete prosím někdo poradit nebo vložit odkaz kde
> zjistím jak rozdělit příkazy v ninja trader

jukni do vlakna:
Ninja Trader - nastavení programu od A do Z
na prispevky:
Vloženo uživatelem: Tomassino Datum: April 6, 2010 07:14PM
Vloženo uživatelem: Libri Datum: April 6, 2010 07:54PM
Vloženo uživatelem: Tomassino Datum: April 6, 2010 09:24PM
Vloženo uživatelem: Libri Datum: April 7, 2010 06:01PM

ja osobne to nepouzivam, ale kdysi jsem si ty prispevky vypsal bokem, pro strycka prihodu....

Odesláno

Dnes som otvoril grafy v NT a nechce mi to nacitat volume graf. Mam nastavene zobrazovanie 4och grafov. 3 z nich su s timeframom 2min a stvrty s timeframe volume200. Volume graf je prazdny aj ked vidim napravo v liste pohyb cien Bid a Ask a zobrazuje sa mi okno Loading Data...

Nemali ste niekto nahodou v minulosti podobne problemy?

Odesláno

obacas se mi stavalo, ze jsem mel okynko loading data a nic se nenacetlo na zadny ze 3 grafu a nebo to trvalo strasne dlouho.
Pomohlo mi vzdy zkratit historii grafu = mene dat. (Mam dedecka pentium5 + 1GB ram + win XP)
Vyjimecne se stalo, ze to proste nenatahne data i kdyz historie je kratka, pak pomohl restart pocitace

Odesláno

Komunikoval som so supportom a po tom ako som chlapikovi povolil vzdialeny pristup tak vyskusal par veci bez uspechu. Nakoniec som poslal tracking file a odporucili mi uplne vsetko komplet odinstalovat, rucne povymazavat vsetky file co maju nieco spolocne s NT (cim som sa mimochodom pripravil o drahocenne data pre market replay, lebo som si neuvedomil ze su tam). Vysledok je ze mi stale nejde nacitat data.

Problem s PC to urcite nebude. Mam stvorjadro i5, 4GB RAM a Win7. Uvidim co vymyslia teda.

Odesláno

Pepe2000:

tenhle problem se tady uz resil, problem neni v pocitaci, ani v ninjovi, ale v pripojeni k netu. Proto v NJ supportu na nic neprisli. Ja mel ty same problemy loni s UPC. Chce to bud stahovat kratsi historii dat nebo zkusit jine pripojeni nebo zkusit jiny TF.

Lada

Odesláno

Teď mě yax předběhl, když jsem už měl rozepsané víceméně totéž. Loni ten samý problém u UPC. Vyřešilo se to samo během pár dnů. Zkuste jak se to bude chovat mimo obchodní hodiny a pak dejte vědět.

Odesláno

yax a attivo:
Dik za radu. Neviem ale ci to bude teda presne moj problem, lebo mne to dlhodobo bezalo uplne v poriadku. Rychlost je tiez ok. Minutove grafy isli v pohode, ale volume nesli ani ked som dal vykreslit 9 sviecok dozadu.

Odesláno

Zdravím,
nevíte prosím někdo, jak nastavit v sedmičce, aby byly grafi na obrazovce a ne někde v luftě? Autoscales v Data Series na to nějak nereagují. V šest a půlce to bylo v pohodě. Moc dík.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...