Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

to v7n:

Pro papertrading, backtest, market-replay nebo real-time data od Zen-Fire si nepotřebujete kupovat nebo pronajímat NT nebo si otevírat účet u brokera. Zen-Fire demo zdarma ať už přímo od Zen-Fire nebo od AMP nebo Mirusu [ital]zahrnuje[/ital] real-time data. Zen-Fire demo od AMP lze bez problémů obnovovat (viz. www.financnik.cz/forum/read.php?3,101625,165198#msg-165198). Pro papírové obchodování s NT stačí licence zdarma pro simulované obchodování, kterou dostanete při stažení NT nebo při zaregistrování Zen-Fire dema třeba u AMP.

• Odpovědí 1,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

ATM potřebuji, pronájem jsem již uskutečnil, jsem v kontaktu s Broukerem průběžně již několik týdnů, a
navrhl mi to jako jednu s možností. Potřeboval jsem se ujistit, že mě netahá za nos. ( a angličtinu neumím).

Díky za rychlou odpověď

Odesláno

Viete my niekto prosím poradiť, ako mám nastaviť posuvný SL a TP podľa aktuálnej hodnoty (ATR indikátora * násobok konštanty) do automatizovanej stratégie pre testovanie v Strategy analizer? Ďakujem. Ja na to nemôžem prísť, ako to mám naprogramovať do stratégie. Diki :)

Odesláno

Prosím o radu s nastavením NT. Běžně používám jako timeframe rangebars. Pokud ale přepnu na minutové grafy, je něco špatně. Data se mi zobrazují jen od rána do 15:30. Pak už dál nic. Nevíte někdo, čím by toto mohlo být?

Děkuji Honza

Odesláno

To:M888

Dekuji za radu, bohuzel takto to nastavene mam. Zkusil jsem to prepsat na jiny cas a ani to se nezmenilo. Pak jsem to zase vratil na 0:00, ale je to porad stejny. Zvlastni je, ze je to jen u minutovych grafu. U RB je to ok. :S

Odesláno

Mám problém,
předem se omlouvám, pokud se to zde již řešilo, lae zatím jsem na to nenarazil. S příchodem Windows 7 nemohu připojit NT 6,5/7 na data od Zen-fire. Yahoo jde bez problému...
Děkuji za odpověĎ

Odesláno

To slow think.

mám účet u MF a free NT obchodoval jsem 2 měsíce málicence vypršela.Broker dal link na NT kde jsem stáhl znova free verzi.Obdržel jsem jen key k simulaci a ta mi nechce načíst data od zen fire stale spojuje.

Prosím o radu.

Odesláno

Může mi prosím někdo odpovědět na těchto 5 otázek,jde mi o to,abych si to rychle ujasnil a posunul se dál. Teprve začínám ,učím se a chtěl bych používat tuto kombinaci: broker-IB a s ním propojený software NT pro ID obchodování. Když nebudu zadávat obchodní příkazy z NT ,ale platformy IB (nebo Brackettrader) a tahat živá data z IB,budu muset platit NT (60$/měs.)? Jestli ne,bude NT o něco zásadního osekaný nebo to bude stejné jako při live verzi? Nebudou ty data zpožděná?Ještě bych se chtěl zeptat jestli NT umožňuje zobrazení více grafů najednou? A poslední otázka,líbí se mi obchodování PA a svíčkové patterny,hodně mě to oslovilo,to znamená,že nebudu moc potřebovat indikátory,snažím se to udělat co nejjednodušší,může mi někdo zkušený poradit který program (jestli NT nebo Sierra) se k tomuto druhu obchodování hodí víc? Díky moc za odpovědi.

Odesláno

ahoj, nedaří se mi v NT zobrazit graf e-Mini Rusell 2000 ... S&P 500 jde v pohode, ale u rusellu se mi zobrazi prazdne okno. NT nabizi ER2 03-08. ZKousel jsem to zmenit i na 09-10, ale porad nic. Asi se jedna o velkou blbost, ale proste na to nemuzu prijit. Diky za popostrceni :)

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...