Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím,
může mi někdo poradit odstranit v prostředí WOODIE u NINJA TRADER oranžovou plnou šipku s hodnotou TCCI 6?

P.S. striktně dodtžuji velikost úsečky 15-20 u CCI 14 (černá plná šipka) a v některých případech se hodnoty překrývají.

děkuji

Blanka

• Odpovědí 1,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Prosím pomooc,
nainstaloval jsem NT, nastaviljsem účet IB dle návodu, ale spojení nefunguje.
Zkoušel jsem replay dat, ale po prvním přehrání se mi data přestali zobrazovat v grafu - replay data poskytuje, má je DOM, i v chart traderu v grafu jsou data OK, nicméně graf nezobrazuje žádný pohyb, ani 1 bar!
Poraďte prosím!
Dík VA72

Odesláno

Preji hezky vecer. Potreboval bych radu. Jde mi o prikupovani dalsich kontraktu do pozice. Pokud prikoupim dalsi kontrakty, dojde mi ke zprumerovani ceny na grafu. Jenze ja bych rad videl i potom obe mista vstupu oddelene kvuli rizeni SL apod. Nevite nekdo, kde je to mozne nastavit? Dekuju!

Odesláno

Pavel.K. : nepřišel jsem zatím na nic chytřejšího než mít zapnutou možnost v nastavení chart traderu zobrazovat vstupy a výstupy do/z obchodů, nemám teď zaplou platformu tak nevím přesný název té varianty, ale pravým myšítkem to je zřejmé.

Odesláno

Dobrý den, nevíte prosím Vás někdo co znamená toto, normálně otevírám graf jako každý den a vyskočí mi tato hláška (viz obrázek) ale dělá to jen na trhu TF ať chci zobrazit jakýkoliv graf. Dva dny zpátky to ještě normálně fungovalo i včera vlastně, ještě jsem se s tím nikdy nesetkal. Byl bych moc rád za radu. Děkuji Honza

13289

Odesláno

Petře neuvěřitelný :) (tu) opravdu to pomohlo, na to bych neměl šanci přijít. Musím si to napsat abych příště věděl co s tim. A to už jsem myslel, že jsem od Ninjy viděl všechny chybový hlášky, pořád je nějaký překvapení:) Každopádně velké díky za radu (tu).
Pěkný den Honza

Odesláno

Dobrý den, mám problém se zrušením příkazu. Od včerejška mi v platformě visí příkaz a nejde zrušit. Nevím zda jsem vyzkoušel všechny možnosti, ale nepomohla ani přeinstalace. Sice nejedu live, jen sim, ale i tak je to nepříjemné, protože se mi graf smršťuje a stává se to neobchodovatelné. Díky za každou radu. Jarda

13302

Odesláno

zdravim, prosim vas, neviet o nejakej modifikacii indikatoru Hilo of timerange, alebo nejaku alternativu pre ninjatrader 7, neviem to tam skompilovat ? , vyhadzuje mi niekolko errors :)

Odesláno

Zdravím všechny,

chci se zeptat na něčí názor ohledně cenové politiky u Ninjy 7,která by měla v blízké budoucnosti vyjít.
Myslíte nebo jsou nějaké indicie,které ukazují na to,že vydáním nové verze dojde ke zvýšení ceny?
Mohlo by se vyplatit koupit nyní verzi 6 za 995$,když vememe v potaz,že cena NT 7 nebude na 99,9% nižší ?

Díky za názory

Tomas

Odesláno

Dobry den,

prosim vas, nemate nahodou nekdo zkusenosti s Ninja 7 a Windows 7??? Ja jsem totiz presel z XP prave na Win 7, ale nedari se mi nijak Ninju rozjet. Porad mi hlasi error.

Rad bych za kazde tipy.

Predem moc dekuji

Odesláno

No to jsem si myslel.

Vlastnim I mac na kterem mam nainsalovany Parallels Desktop 5.0, ktery mi umoznuje nainsatlovat zaroven Windows 7.

Mate taky nekdo Mac a mohl by mi nekdo poradit???

Uz jsem to zkousel vsude, i na support u Ninji. Tam se ale nikdo neozival. Dekuji

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...