Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

vlad111,

jaký máte zdroj dat?

Prokic,

dobrý den, program na ulehčení zapisování dat existuje, nachází se v diskusi Diskuze absolventů kurzu intradenního obchodování, nutností je absolvovat kurz Emini I, pak budete mít možnost ho stáhnout.

Levatio

• Odpovědí 1,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Levatio,

to chapu, byla to trosku nadsazka, nepochybuji o prinosu kurzu Emini I a II:) koukal jsem na jejich rozpisy a jsou bezpochyby uzitecne..nicmene vzhledem k tomu, ze jsem stale jeste student, tak mam velmi omezeny rozpocet a najit tolik penez je pro me bohuzel jen malo realne...vy obchodujete nejaky emini trh? ptam se jen ze zvedavosti:P

Prokic

Odesláno

Zdravím,
chtěl bych poprosit o radu jak v ninji zobrazit Renko graf?
Zkoušel jsem zkopírovat ten soubor Renko.cs do složky ninji (NinjaTrader 6.5\bin\Custom\Type), ale pak po spuštění ninji stále nemůžu graf zobrazit. Má se tam ještě něco někde nastavit? Zkoušel jsem i kompilaci ale háže to chybu, tak nevím co s tím.
Díky moc :)

Odesláno

ahojte, prosim vás dneska jsem chtěl začít paper na YM mam data od zenfire a používam NT ale když jsem si teda zapnul YM 6-10 volume 2000 tak se mi za 4 hodiny to pohlo asi o 1000 volume na svejné svíčce. nikde jsem nenašel že by měli nějakej svátek nebo tak, nevíte někdo čím by to mohlo být ? jinak russel mi šel normálně. dík

Odesláno

hooky
To proto, že dneska je v USA státní svátek, mrkně se třeba do International Trading Calendar. :)

Jinak k tomu mému předešlému dotazu... tam stačilo nainstalovat soubor RenkoBars_Setup.exe, takže už mi to jde

Odesláno

Ahojte.
Mam ninja trader a k tomu zen-fire data. Zaujimalo by ma, kedze zen-fire dmeo je len na mesiac, ako do NT dostat co najlacnejsie data, resp tiez ci je mozne nejak zen-fire predlzit, kedze na webe nemaju ziaden fomrular ani nic podobne.

Odesláno

prosimvás, nepoužíváte někdo pivoty v NT ? když je vypočítam ručně vychází mi jinej výsledek než když si dam indikátor :) nemáte někdo takovej problémek ? :)

Odesláno

Ja som to riesil na zaklade rád o kt. som sa tuna docital tak ze som si po skonceni dema urobil novu email adresu , zapol program Hide my IP a poziadal o demo opat . Btw. to demo ,, fici ,, dlhsie ako mesiac . :)

Odesláno

tak zatim z několika vzorků se mi to sešlo jenom 2x např. na foto je jak se mi to zobrazuje a jak jsem to spočítal já : udaje jsou H = 8035 L = 7840 C = 7980 Hl. pivot = 7951 S1 = 7867 a atkto se mi to zobrazuje celkem často :( s timhle nemá někdo problem ?

12928

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...