Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• 1 month later...
  • Odpovědí 1,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Dobrý den, prosím moc o pomoc. Už pouhá instalace verze 6.5 mi dělá problém. Zaregistruji se, stáhnu program, nainstaluji, ale neotevře se mi. Hlásí mi to chybu - Systém nemůže nalézt uvedenou cestu. Poradíte mi, kde dělám chybu? Již 3x jsem vše kompletně odinstalovala, nainstalovala, ale řešení žádné. Díky moc za radu.

Odesláno

Hallo Traderi,
Mám problém a chcem vás poprosiť o radu: Keď mám popoludní časť robím s NT v práci - tu je pripojenie cez proxy server - podarilo sa mi NT vďaka helpu spojazdniť ale stále nemôžem získať dat od Zen-fire ( doma mi beží korektne). Mylím že to bude v porte, neviem však ako a kde to mám zistiť, prípadne nastaviť.
THX !!!

• 1 month later...
Odesláno

Může mi někdo poradit jak mohu získat k NT neomezené připojení na data Zenfire? ca. po 30 dnech byl přijem dat ukončen. Zatím jsem to vyřešil přihlášením na manželku, ale nerad bych rotoval přes celé příbuzenstvo ;) diky
Pavel

Odesláno

Bohemia: Jinak to asi vymyslet nepujde nez zakladat kazdy mesic mail. Je to zalezitost 5 minut a myslim, ze za ty data a platformu ta "namaha" stoji.. Jinak mam takovy pocit, ze po 90 dnech se muze pouzit znovu stary mail nebo neco takoveho jsem cetl. Dalsi moznost je fundovani uctu.. ;)

• 1 month later...
Odesláno

Dobrý den,
můžete mi prosím poradit?
Chtěl bych si koupit doživotní licenci Ninji za 995 dolarů viz. následující odkaz.

www.ninjatrader.com/webnew/subscribe_trading_platform_own.htm

Když kliknu na BUY NOW, tak se přesměruji na PAYPAL. (u PAYPALU mám registraci a již jsem platil licenci na 3 měsíce).
Na PAYPALU mi píšou, že je nastaven limit.
Nevím jak tento limit změnit.
Jde zaplatit kreditkou jiným způsobem než přes PAYPAL?
Moc děkuji za pomoc.
Lukáš

Odesláno

azkubicek:

vypada to, ze ninju muzete koupit jen pres paypal..pokud mate nejaky limit tak mate dve moznosti - pockat na dalsi obdobi, kdy limit vyprsi a nebo kontaktovat paypal a dotazat se, jak ten limit prenastavit..predpokladem pro zdarny konec je ale samozrejme, ze umite anglicky..pokud jste si ucet na paypal zalozil, tak predpokladam, ze umite..

majkll

Odesláno

Zdravicko :D

Chcel by som sa spytat ci nahodou nemate niekto nahrane data obchodnych dni na playback pre ninjatrader a ak hej ci by ste to nemohli niekde upnut alebo ci nahodou nepoznate nejaky server ktory to poskytuje.
Za kazdu info a pomoc vopred Dakujem.
:)

Odesláno

porenut4000:

pokud budete příště něco hledat, zkuste, prosím, nejdříve použít "vyhledávání" v diskusi..dost často objevíte věci, které hledáte, a nemusíte čekat na odpověď..

co se týče playback dat, zkuste se podívat do tohoto vlákna, snad něco objevíte:
Diskuze k článku: Videotutoriál: nastavení Playbacku v Ninjatraderovi podrobněji
www.financnik.cz/forum/read.php?23,125457

michal

Odesláno

Dobrý den.
Když jsem minulý měsíc kupoval Ninju měl jsem ten sám problém.
Musíte zajít do banky a zvednout si limit pro Internetové platby.
Po tomto zvýšení limitu vše proběhlo bez problémů a registrační číslo
dorazilo do hodiny.
Doufám, že Vám to pomůže.

Odesláno

Dobrý den.
Moc prosím o radu, jestli někdo netuší, jak propojit Ninja Trader s IB???
Další otázka, je možná trošku mimo toto vlákno, ale nemá tady někdo vyzkoušené, jak moc se od sebe liší data od Zen - fire a IB a to především RB???
Backtestoval jsem totiž na Zenfire, teď jedu i papertrading na Zenfire a nedávno jsem otevřel účet u IB a trošku nestíhám co se porovnávání těch dat týče a hlavně to propojení

Děkuji

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...