Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 1,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

majkll:

díky za upozornění, ale dneska jsem oběhl asi 5 různých počítačů z různých koutů města, abych vyloučil stejnou IP adresu, u každého taky jiný e-mail a jméno, ale bez úspěchů. Ještě zkusim tedy knihovnu. Je ještě někdo, komu to nešlo i na jiných Pc a vyřešil to??
díky Honza

Odesláno

Klepíno:

hm..právě jsem se díval na stránky mirus futures i zen-fire a obě stále nabízejí FREE DEMO..takže se mi nezdá pravděpodobné, že by službu zrušili a nechali registrační formuláře na webu..tj. sázel bych na nějaký lokální problém..nedokončenou registraci nebo něco podobného..

samplerp:

ok..jen mi přijde zbytečné něco špekulovat (a u většiny poskytovatelů i platit), když tahle kombinace NT+ZF funguje velmi dobře a je zdarma..ale nikdy není od věci mít v povědomí náhradní řešení, to zas né že né..

majkll

Odesláno

S tím FREE DEMO to není tak jednoduché. Zen-Fire nabízí demo na 30 dnů, po cca 40-45 dnech data odpojí. Skutečně pak kontroluje jak emailovou adresu, tak i IP adresu a novou "pseudo" registraci nedovolí. Jediný způsob, na který jsem přišel, je vyžádat si demo přístup z jiného počítače s rozdílnou IP adresou a na novou emailovou adresu. Pak už se lze ze svého původního počítače přihlásit a dalších měsíc data využívat.
Ještě bych nabídl jednu malou vychytávku. Google mail ignoruje ve jménu emailové adresy tečky. Adresa ne.existuje@gmail.com a neexistu.je@gmail.com je pro Google stejná, ale pro ZenFire rozdílná a dá se tak v klidu vytvořit nová emailová adresa pro výše zmiňovanou registraci bez toho, abyste zakládali nový účet.

Odesláno

Majkll:

Já teď přišel z městské knihovny, měl jsem opět nový mail, všechno a pořád to hlásí stejnou hlášku: "Duplicate demo request received". Asi jsou Pardubice zakletý, že to tady nikde nejde, nebo už nevim, před tím mi po celý rok normálně chodilo, potřebuji zkoušet paper, už opravdu nevím:(
Díky Honza

Odesláno

to: infinite, mirhrd

děkuji za rady pánové, konečně jsem to připojil, opravdu pomohl program Hide My IP a email na googlu, před tím jsem to pořád zkoušel na emaily na seznamu a nešlo to, na google a spolu s puštěným tím programem to šlo hned:)
Ještě jednou díky moc Honza

Odesláno

to Klepino

vyzadoval google tvoje telefoni cislo pro odeslani potvrzujiciho kodu? ptam se protoze nevim jestli kdyz ho tam jednou zadam, tak aby mi priste nenapsaly neco jako: toto cislo uz bylo jednou pouzito, prosim zadejte jine cislo.

Odesláno

Ja jsem se bez toho aniz bych ho tam zadal nemohl pohnout, takze uvidim co mi napisou az si budu chtit zalozit novy e-mail priste. Kazdopadne vsechno uz slape tak jak ma takze diky vsem za rady v diskuzi.

Odesláno

Ja jsem prav edoresil stejny problem a jen pro informaci zkousel jsem registraci na pocitaci uplne mimo mesto a nic ani na jine emailove adrese ... vyresilo se to az kdyz jsem pouzil google mail.
Tak snad to nekomu pomuze

Odesláno

Ahoj lidi,
chtěl bych poprosit o radu. Koupil jsem si historický data od roku 2004. Je to v jednom kontinuálním souboru. Data jsem v pohodě naimportoval.. Jenže mi nejdou pořádně otevřít. Otevřou se mi pouze od prvního dne, kam sahá jejich historie - 4.12.2004, pak pokračují do 30.9.2005, přestože zadávám, že je chci naloadovat dál..
Když zkusím otevřít data od 5.1.2008 do 31.8.2008 nebo něco takového, tak se to chvíli natahuje a pak to vyhodí prázdné okno grafu bez svíček..V minutovém formátu to žádný problém nedělá.
Nevíte někdo, kde je chyba?
(naimportoval jsem to jako TF ##-## a pod tímto kontraktem to otevírám. U minutového se mi klidně natáhne historie za celých 5 let..)
Díky za pomoc

Odesláno

Dobrý den,
chtěl bych si jen ujasnit tyto pojmy

#
Pro backtest a papertrade je zdarma včetně ATM strategií
#
Existuje i free verze pro live obchodování, která ovšem neumožňuje použití ATM strategií (poskytují ji svým klientům někteří brokeři)

- když chci backtestovat, tak to mam uplně zdarma i na dobu delší než 30 dnů. nebo je tady zdarma myšleno na vyzkoušení ?

Pokud to tady bylo nesčetněktár řešeno, tak prosím přispěvek nekomentujte, děkuji.

Odesláno

deluxe:

na backtest je demo NT funkční pořád..ale data od zen-fire lze živě stahovat pouze 30 dní..tj. pokud si nataháte co nejvíc dat do PC, nebo si je pak seženete jinde, nebo se zaregistrujete znova, tak nemáte problém..

majkll

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...