Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

shapel:

můžeš mi prosimtě poradit proč mi nejde v NT v DOMU zadat stop příkaz? Když si chytim ctrl a zmačknu prostřední tlačítko myši (rolovací kolečko), tak mi to prostě nefunguje. Nezadá mi to stop příkaz ale vyskakuje mi tam ikonka rolovacího kolečka a když zmáčknu HOLD, tak vstupuji za market. Mám i potvrzeno v tabulce "middle.. mouse.." na true, takže mohu potvrzovat bez ctrl, ale když zmáčknu kolečko, vždy se to kolečko zobrazí místo aby mi to nastavilo STOP PŘÍKAZ.
Díky za radu hepe04

• Odpovědí 1,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

to hepe04 já jsem měl podobný problém.také jsem zkoušel control+rolovací kolečko poté jsem zkoušel dát middle mouse na true ale stejně se nic nedělo problém jsem vyřešil až když jsem nastavil v "myš-vlastnosti" - wheel button na middle click

11960

Odesláno

Prosím o radu nebo zkušenost, která mi pomůže pochopit, proč mi vypadává vykreslování indikátoru CCI - viz screen. Program Ninja, indikátor BTH_CLFinWinCCI. Když si ale vyvolám menu Indikátory a dám jen OK ( tedy refreshnu obraszovku ) tak se grafy dokreslí. Ve výkonu PC a kartě to není, dělalo to i na druhém PC a oba jsou výkonově velmi dobré. Díky - jedu Live a tyhle výpadky jsou velmi nepříjemné IVKE

11968

Odesláno

Ivke:

nevkládejte prosím příspěvek rovnou do více vláken..počkejte nejprve, jestli vám v tom prvním někdo neodpoví..

váš problém neznám, takže k němu konkrétně neporadím..ale zkuste i napsat přímo na ninja trader support fórum, pokud tu nedostanete odpověď..jinakmožnost, že je to problém s indikátorem ověříte tak, že vytvoříte "CCI finwin šablonu" ručně..pokud chcete obě CCI v jednom panelu, tak si jen navolíte dvě CCI z nabídky indikátorů do stejného regionu (plus si tam můžete zvýraznit všechny ty linky, které máte na vašem screenu)..pokud to poběží ok, je něco špatně s indikátorem..

michal

Odesláno

infinite:

díky za radu ohledně myši a za názornou ukázku (tu). Už mi to funguje, ale začalo to fungovat díky tomu že jsem to kolečko aktivoval.Mněl jsem ho totiž vypnuté.
Díky moc hepe04

Odesláno

Zdravím:

mám opět problém, chci si do grafu podle videotut. nastavit strategii a v kroku "New strategy - user defined inputs",
mám zadáno v name CCI short.......default 14
CCI long........default 50
a když postoupím na next vyskočí mi error s tímto oznámením:

Invalid input parameter name.Valid names consist of a letter succeeded by letters or digits. First character must be upper case.

Překladač mi píše toto: Neplatný vstupní parametr name.Valid jména skládá z dopisu uspěl písmen nebo číslic. První znak musí být velká písmena.
Zkoušel jsem i různé kontraktní měsíce, ale ani tak mně to nepustí.
Díky za radu hepe04

Odesláno

Zdravím
prosím o radu jak si objednat živá data od zen-fire. Mám účet u IB a koupenou platformmu NINJA TRDER. U interactivebrokers jsem žádný odkaz na objednání nenašel a odpověď na email mi od nich taky nedorazila.
Děkuji za radu.
K U B A S

Odesláno

jo děkuji
takže bez Mirus Futures si data od zenfire neobjednám. A pro obchodování futures si tedy mám nechat data od IB nebo by byla lepší od jiného poskytovatele? Na kurzech finančníku se doporučovalo broker IB, pltforma ninjatrader a data od zen-fire. Tak jsem to asi špatně postřehl pokud to tak nejde.
Díky
K U B A S
  • 2 týdny později...
Odesláno

Dobrý den,

používám Ninju s daty od Zen-Fire. Vyzkoušel jsem několik jiných PC pro obnovení registrace, ale bez úspěchu. Zdá se, že Zen-Fire kontroluje IP celé sítě, ne konkrétního PC. Potřebuji live data pro paper trading. Můžete se někdo podělit o zkušenost s jiným poskytovatelem (i placeným) dat pro Ninju?

Díky
Pavel

Odesláno

Dobrý den,

také mám problém s demem a nejdou mi stáhnout data od Zen-fire, zkoušel jsem to i z jiných počítačů a nikde to nejde, nepřišel jste někdo na to jak to spustit?

Díky Honza

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...